Jump to content

Silven Angelov

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6 3.0TFSI

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

885 профилни разглеждания

Silven Angelov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Silven Angelov

    Снимки на А6 4F

    3-те ми 4F-a които съм притежавал до момента. Черното комби, все още го имам. По ирония на съдбата, 3-те са бензинови
  2. @Fr0sT Колата е 2011г. съответно и тунера е тогава произведен. С 3G е
  3. Здравейте, ТV тунер с номер: 4f0919129d дали поддържа MPEG4 формат и има ли вариант да възпроизведе TV? В момента имам само звук, но не и картина.
  4. Темата беше преместена тук. Преди това беше в подфорума на 4F.
  5. Обслужването като суми е г/д идентично с 3.0тди. Има драма с помпата за високото, но тя не струва кой знае колко, ако имаш добри отстъпки. Автомата е ZF, и при засилване, много често се случва да загине безславно. Като разход, градско в тежък трафик, е около 17/18. Магистрално, с каране до 160км/ч е около 9. За мен, това е най-добрия мотор, слаган в това купе. Имах 3.0тди, след това си взех 3.0тфси, продадох го защото нямаше екстри, и си взех отново 3.0тфси с почти всичко наредено. Няма да сгрешиш, но колата си иска добър джоб и механик който е съвестен. Задължително смяна на свещи и бобини след като я вземе и всмукателния колектор за земята за да се изчисти нагара. Караш, сипваш и се кефиш.
  6. За 3G нави ли е? @ShadowM ако може да се произнесе по въпроса, ще съм му благодарен
  7. Реторфитнах си направо друга кола с почти всичко което се слага за модела, без въздушно окачване и памет на седалките. Сега имам друг въпрос. Колата има TV тунер, но възпроизвежда само звук. Къде да търся MPEG 4 тунер, някой ползвал ли е афтърмаркет, ако има и от къде го е закупил? Поздрави
  8. Здравейте, Някой ъпдейтвал ли е от 3G low към 3G high? Има ли допълнително окабеляване, сменят ли се модули освен този на MMI-ти и т.н?
  9. Абсолютно грешна диагнозна, в резултат на което, смениха куп части, които си бяха напълно функциониращи.
  10. Аз ще го кажа много кратко и свито. 3500лв. за ремонт на Audi A1, 2 месеца колата стоя там, взех си я на пътна помощ.
  11. При мен беше протекло масло от въпросният охладител. Повярвай, много по-лесно е мотора да е навън и да обслужиш и останалата периферия.
  12. Някой да е монтирал 3-ти челен кулер на мястото на тръбата в маската на А4 B7 3.0tdi?
  13. Здравей, Не, не успяхме да подкараме визуализацията. Явно ще ми трябва модул от 4F, но за момента мина малко на заден план тази операция. По-скоро ще се мъча камера за заден ход да си подкарам.
  14. От София съм. По номера на модула в гугъл излезе някъде инфо, че този модул поддържа визуализация. Другия ми въпрос е: Какви карти ползваш и от къде се сдоби с тях? На SD карта ли трябва да са или на DVD диск?
  15. Здрасти, Днес монтирах RNS-a, в началото не показваше нищо на фис дисплея и не угасваше с махането на ключа. След кодирането от ТТ към А4 всичко това се оправи, НО не мога да задам лого S4 за start screen и така и не успях къде трябва да кодирам модула на парктроника за да извадим визуализация. По номера на модула, излиза, че трябва да поддържа визулаизация. Някой може ли да удари едно рамо?
×
×
  • Create New...