Jump to content

thegame

Members
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

1079 профилни разглеждания

thegame's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрвейте,има ауди а3 1.9 131 въпроса ми е спукала ми се е стаклото на километража и мисля да го сменя .Дали ще мога да го сменя само него или е залепено така че няма да мога и втория ми въпрос ми е мога ли да взема стъкалцето от друга а3ка или трябва да същия модел а3 131.
  2. Аз за сега карам колата, но мисля след някакъв период от време, да се продава. И не иска на следващия да му продама с прецакан двигател. За това иска да съм сигурен дали е здрав или прецакан.
  3. Здравейте, има съмнение че ми е прецакан двигателя, ходя при всекви майстори. Има ли начин да се направи някаква конпютърна диагностика с която да се разбере дали е прецакан двигателя.
  4. thegame

    Смесвяне на масло

    Един вид да не стой на минимум, малко над него.
  5. Здр, това което съм оградил на снимката е едно кабелче (незнам за какво е) но забелязах че това под него се нагрявя, и съответно и кабелчето и то се нагрява. Понеже не искам да стане гаф, мисля да увия кабелчето с нещо огнеупорно. Препоръчаите нещо и дали с обкновен изолирбан ще стане?
  6. Възможно ли е да се е запушило турбото от каране повече на градско, и след като я изчиста. Какво стъпки да правя за да не я запуша пак турбината
  7. Здравейте, преди 6 месеца ми чистиха турбината. Сега кола пак започна на влиза в аварйен режим, дали се е запушила пак или се прецакал някой датчик. Като се закачи на вагком дали ще покаже ако се е запушила, иначе се усеща че прави дърпа, но като излеза на дълаг път забива на 100 км. И какво се прави след като тия изчиста за да не се запушва пак.
  8. Здравейте, как мога да махна собщението service in 134 000 което ми излиза на дисплея на километража. Чувал съм че може да се махне без да се качва на ваг ком.
  9. thegame

    Отлепяне на плат

    Здравейте, от извесно време започна да ми се отлепия от страни на предня прозорец на гредата плата, препоръчаите ми с какво да го заляпя. Снимката е примерна оринтировачна за това къде се намира.
  10. Препоръчаите нещо с което мога га го полирам
  11. Здравейте, бихте ли ме посъветвал с какво да си намажа ли полира предното стъкло, за да премахна драскотините от чистачките и от други вънщни фактори?
  12. И не си доволен от плътен маховик значи си?
  13. https://m.autodoc.bg/valeo/7356005 ти такъв ли си слижил с твърд маховник. Или си взел от друга кола?
  14. 450 лв маховник, лагер. Претискателе дис, феродов диск. За какъв модел кола сложи?
  15. И колко пари ти излезе цялото?
×
×
  • Create New...