Jump to content

gafcata

Members
  • Мнения

    315
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gafcata

  1. Продава се на части АУДИ А6 4F 2005г. Предна броня S6, Фарове S6. Цени по договаряне. Тел. 0886/886 104
  2. Продават се 4 броя летни гуми с размер 225 55 16 Фулда СпортКонтрол с ДОТ4317. Гумите са карани два летни сезона по около 10 хиляди километра. В две от гумите има по един фитил. Купувани са нови 04.2018г. от Диана на цена 172лв. за гума. Цена 220лв за целият комплект. За контакти тук или на тел.0887 99 31 38
  3. Колегата може да провери в olx и bazar, имало добри оферти втора употреба. Ако може някой да провери, че сега имам други приоритети и не мога да помогна в търсенето.
  4. Точно така!!! Преди това трябва лаптопа да е пуснат.
  5. Гумите ги няма вече.
  6. gafcata

    Разлики между 8 и 8L D3

    За първи път разбирам за wide версия. Мисля че бъркаш с W12 модела, който няма общо с широчината.
  7. Не са. Твои са. Пиши ми на лично да се разбереме
  8. Подарявам 4 броя всесезонни гуми Vredestein от 2013г. Размер 225/55/16. Ако са нужни на някой, ще му се наложи да се разходи до Княжево. Ако на никой не му трябват, след една-две седмици заминават в кофата.
  9. http://prikachi.com/images.php?images/763/9358763U.jpg
  10. Преди 3-4 години бях купувал 4 чисто нови и много пресни дайтонки. На второто лято ми се сториха доста вдървени. Зимата продадох колата и го подарих . Аз лично не съм доволен!
  11. @AudiF@n Карай си спокойно. 1,200 литра на 5 000км не е толкова страшно. Аз в момента карам атмосферен бензин, който ми гори към литър на 1 000км. В близко бъдеще ще го лекувам някъде, но искам първо от любопитство да сложа друго масло, да видя дали и каква разлика ще има.
  12. Uncharted не съм я пускал. Гледам че са няколко части. От коя да я подхвана?
  13. После да кажеш как ти се е сторила.
  14. Тези тичащите ги душиш един по един ако са много, а ако са 1-2 спокойно си ги пребиваш. “Кликърите” им забиваш по едно шило във вратлето. Ако не си на висока трудност с R1 ги виждаш къде са и ги издебваш. Ако не бъркам, трябва да ги избиеш всичките за да дойдат при теб жената и детето. Ти си в началото, тепърва ще и видиш потенциала. Скоро трябва да излиза втора част.
  15. Не се сещам къде си точно, но пробвай ако можеш да удушиш някой без да те усетят. А ако са от “кликърите” можеш да минаваш много близо до тях с “промъкването”. Можеш да се движиш едваааам и най-вероятно няма да те усетят. Пробвай пак и ако не успееш ползвай жокер, само трябва да видиш къде си точно:
  16. Ище една безсънна нощ с Last of us. В момента я превъртам 3ти път. Първо на изи и на нормал, а сега на сървайвър. Въпреки че съм я играл преди това, откривам нови неща и все едно я играя за първи път. Може би защото първите два пъти не гледах филмчетата, а това сега виждам колко голяма грешка е. Играта е уникална и такова нещо с неспането ми се е случвало за последно преди 15 години...
  17. Аз не ползвам епълската навигация. Ползвам мапса на гугъл по навик. Епълската и да ползва данни за трафика е разбираемо. Ползваш навигацията - гледа ти местонахождението и пресмята задръстванията. Не ползваш навигацията - не те следи. Има разлика от това при евентуална пусната навигация да гледа за трафика и да ти докладва постоянно местонахождението, към кое wi-fi се връзваш, ip-та, капацитет на батерия, bluetooth включвания и тн. Това са доказаните. А след като се предава тази информация, не пречи и да се предава всякаква друга информация. Не става въпрос за епъл/андроид фенове и тн., а за правилно и неправилно. Всеки е свободен да има свое мнение и да ползва каквото му харесва. Аз приключвам по тая тема. П.п. Предполагам предаването на тази информация може да се ограничи и дори спре. Доколко съм запознат повечето криптофони са базирани на андроид.
  18. Всеки е свободен да прави каквото си пожелае. По подразбиране трябва да не те следи. Защотo към кои Ip и wi-fi не мисля че има нещо общо с мапса на гугъл.
  19. В интерес на истината съм ползвал андроид за период от максимум мсесец-два. Ако бях потребител нямаше да съм ок с този мониторинг. Без значение за какви цели се ползва. Възможно е и ios-а да събира същата информация, но за сега не съм срещал такава информация. Предполагам, че airplane mode ще му свърши работа на този който има нужда от “уединение”.
×
×
  • Create New...