Jump to content

lpoik

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 8L 1.8 125 96

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1238 профилни разглеждания

lpoik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. lpoik

    Странен шум

    Благодаря. Сменям го, даже и преди 10 хиляди, но това тракане при студено време ме претиснява. Иначе добре работи двигателя.
  2. lpoik

    Странен шум

    И мен ме съмнява веригата, но и от хидравличните повдигачи на клапаните може да е ако не даржът маслото, като стане сдунено и бавно се пълнят и почва да тракат докато се напълнят. Така си го обяснявам а може и веригата да е. Благодаря за мненията.
  3. lpoik

    Странен шум

    Здравейте. Имам питане за Ауди а3 8л 125 бензин. Зимно време при палене на студен двигател за момент се чува едно тракане и ичезва. При топъл двигател не го прави както и летно време при студен двигател не го прави. От какво може да трака така.
  4. Възможно е да влиза вода от филтъра за парното.
  5. Колеги,искам да попитам-какъв е реда на разглобяване да се стигне до ангренажния ремък. Колата е А3 8L 125 1.8 бензин. Благодаря.
  6. Тази лампа светва когато е дръпната и ръчната спирачка,поне така е на моята кола.
  7. lpoik

    Изчезване на антифриз

    Това е едно от слабите места.И моя го сменях преди 4 години,но беше пукнат до сега нямаше течове,но като стана студено почна да сълзи от някъде.Като запаля и вдигне температура и няма течове,но като изтине сутрин има мокро по долния маркуч.Явно трябва да го свалям и да се прегледа откъде идва теча.
  8. Да разбрах,благодаря.Само не разбрах за стартера с втулка на корпуса.Къде мога да намеря за моя модел.До колкото разбирам се отнася за обикновения стартер с втулка отпред.
  9. lpoik

    Духа студено

    Продухването става по следния начин.Свалят се двата маркуча който влизат в купето към парното(радиатора) промива се радиатора първо в едната посока после в другата с малко по силна струя.
  10. lpoik

    Духа студено

    На първо време продухай радиатора на парното(сигурно е частично запушен)
  11. Искам да я сменя защото е много разбита(хлабава) тя от 4 години е така,но като паля стартера запъва отначало и след това развърта мотора.Слагах нов акумулатор и с него запъва отначало преди да завърти.
  12. Здравейте,някой сменял ли е тази фтулка.Колата е Ауди а3 8л 125 96 г.Благодаря.
  13. Провери компресията на цилиндрите и загледай ауспуха да ли не попушва синьо,дали има мирис на масло.Това е от мен,нека се изкажат експертите.
  14. Сложи си нормалните джанти без тези фтулки и пробаи,ако пак тресе значи гумите са криви
  15. Първи и четвърти вървят заедно , но клапаните се отварят различно.Когато 1 е на работа клапаните са затворени а 4 е в колебливо тоест край на издухване начало на смукване и обратно. Това се получава от пренапомпани хидравлици,прескачане на зъб на ангренажния ремък и още от много неща.
×
×
  • Create New...