Jump to content

Freestyler7

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Freestyler7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам следния проблем, като включа климатика той започва да охлажда и работи неопределено време, след което спира да пуска студен въздух и работи всякаш е на Икономичен режим. При отваряне на капака установих, че тръбите на климатичната система направо са замръзнали. На какво може да се дължи това?
  2. Здравейте, колеги. Имам следния проблем, от 2 дни при спиране, непосредствено преди да спре колата се появи стържене в задното ляво колело. Има го и съвсем леко при потегляне. Стърженето е доста силно. Като проверих, забелязах, че накладката е разположена прекалено близо до спирачният диск в сравнение с тази на дясното колело. Как се поправя този проблем и какво трябва да се направи? Благодаря предварително.
  3. Благодаря Wiziа можеш ли да ми кажеш от къде мога да сваля работещ актуален Softwere за RNS-E, на който да има и България ?
  4. А сори. А на моя въпрос някой знае ли отговора ?
  5. Това че е разделена на 2 диска ми е ясно. Въпросът е дали този за Източна Европа ще тръгне на Ауди А4 2007 ?
  6. Здравейте колеги, на скоро си купих Ауди А4 2.0 TDi,което е произведено 2007 година, навигацията ми е AUDI Navigation Plus, ММI, поне аз така разбрах. Разгледах темата и видях в линка с дисковете за навигацията, че са съвместими с моделите А6. Въпросът ми е дали наистина е така, и ако е може ли някой да ми даде линк за Софтуеър, който да е съвместим с Ауди А4 ? Благодаря предварително !!!
×
×
  • Create New...