Jump to content

Xpl0d

Members
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

1260 профилни разглеждания

Xpl0d's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това което намерих в нета за тези джанти са капачки с номер 8H0601165B. Дано ти е полезно
  2. https://www.original-felgen.com/8n0601025cz17.html
  3. Точно водейки се по този клип си разглобих моята помпа за да сменя счупеното колелце. По спомен взех помпа за голф3 и прехвърлих колелцето с малки преправяния и всичко си работи вече 2 години.
  4. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/18047/P1639/005689 това ли ти изписва?
  5. Наливали сме спирт (лилавия) в казанче за да отпушим предни пръскалки на голф 4...може да пробваш и само с оцет, или лимонтузу , като всичко го разреждаш с вода в казанчето, а не да е концентрат.
  6. Септември месец сменях датчик колянов вал. И говорих с няколко познати механици ми препоръчаха да взема оригинален нов, защото много случаи имали да се купуват някакви евтини и после да не пали колата. По каталог го дават Бош, купих такъв и го смених , колата си пали без проблем. Да не излиза реклама ама такъв свалих и такъв сложих.
  7. Xpl0d

    Странен проблем А3 8L

    Ключето за аварийните е заминало , също и ключа на фаровете. А защо свети абс-а ще стане по ясно на диагностика.
  8. Аз моя говорител(двуканален) от фабричния буфер на ауди го пратих на колега в Сливен да рециклира мембраната. Направи ми го и съм доволен. Мога да дам координати на момчето на ЛС ако някой желая да се свърже с него за консултация.
  9. Xpl0d

    Джанти

    https://www.original-felgen.com/audi/a3/8l/
  10. Аз си взех от мегапартс от голф3 вакуум помпа и прехвърлих графитеното колелце , малко го преправих за да пасне. сложих си го на моята помпа и всичко работи. Иначе помпа за ауди 3 вървят между 50 и 80 лв. Помпата от голф 3 я взех за 15.
  11. Сменях миналата зима такъв. Само оригинален има такъв какъвто търсиш(около80 лв по спомен). Или потърси от кола на части някой читав, или си вземи нов и нова букса.(20-25лв са двете неща)
  12. Подобна ситуация имах на бензинов двигател на форд. На първо палене тракаше, като загрее отихваше и не се чуваше. След време(седмица долу горе) тракането се усили и на студен и топъл мотор все трака все едно е дизел. Оказа се незатегната/хлабава обтяжна ролка.
×
×
  • Create New...