Jump to content

devila

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi s8 long

Последни посетители

576 профилни разглеждания

devila's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,интересувам се коя на е най-дългата кутия на предно за 1.8т като код. И ще пасне ли на 2.4 ?
  2. Колега тресе блъска и тн другото,което е ще го кара пенсионер на 70 кой е много скаран с автоматите като цяло и задължително ще се минава на ръчка.Негово изискване е.Та въпросите са маховик и кутия от какво ще паснат.
  3. Здравейте колеги преди 2-3дни мултито си замина и сега предстои преминаване към ръчна скоростна кутия.Наясно съм че процедурата ще е свързана с нерви и главоболия.Та питането ми и от какво Ауди,смисъл двигател година 5-6ск. без значение ще пасне скоростната кутия и демфера.Даже ако можете да дадете код на кутията и номер на демфера ще съм ви много благодарен.Колата е б6 2.4 бензин.Другото което разбрах е че трябва да се направи някакъв мост да се излъже,че е постоянно на паркинг. Надявам се да ударите едно стъбилно рамо.
  4. Здрайте колеги утре ще си свързвам един преубразувател двуканален с чинчове и бас. Та питането ми е някой знае ли какъв цвят са проводниците на задната линия ляв и десен канал на RNS D и също ремоут кабела къде да свържа
  5. Здравейте колеги имам а4 2.4 v6 и ми се иска да стане малко по очетлив звука на шестака.Та питатето ми е някой знае ли как?В главата ми се въртят идеи за отвори преди крайните гърнета или премахване на някой елемент от генерацията,но споделете според вас как да процедирам.Ще има видеоматериал като се осъществи.
  6. Мерси колеги За лош контакт може ли да е голямата букса ,която се включва във фара.
  7. Здравейте колеги от 2 години имам б5ца 2.6 бензин преди фейса всичко е перфектно,но от скоро ми горят много крушките на късите H7 55w последния месец всяка седмица съм сменял по 2 крушки.По колата не са инженерствали майстори по тоци или каквото и да е било.Никога не е слаган ксенон или лед крушки само филипс различните вижъни.Според вас от какво може да е
  8. Оказа се гаден бензин сега като издухах и сложиш 95 всичко е ок темата е за ключ
  9. Може и дебитомера да е артисъл Тея дни ще взема един да видим как ще е..
  10. Колеги от както паднаха температурите под нулата колата си пали нормално но след това когато оборотите станат около 1000 започва да прекъсва да гърми в клапаните е обороти играят много от 1000 падат на ~ 600 после пак на 1000 .......Се едно работи без няколко цилиндъра.Това продължава около половин минута.И после всичко е нормално.Кабели и свещи сменени.Няма газ.Евентуално дали може да са запушени дюзи или гаден бензин.Какво мислите вие?
  11. devila

    A4b7 копчета

    Колега не е само за теглене на колата второто копче а също,ако те вдигне паяк също пищи.
  12. А оборотите играят ли леко?Ако играят влиза в регенерация до преди 2-3месеца имах а6 3.0тди и влизаше в регенепация по този начин.
  13. Моята спря да свети.Но като я сложа вкъщи на трансформатора (12v постоянен ток) много слабо светят и премигват.Дали са замина ли? И аз също съм със "скандинавският режим".От както измислиха тая простотия с фаровете.
  14. А свети ли ти индикацията на таблото за изгорял централен стоп
×
×
  • Create New...