Jump to content

Livestock

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

557 профилни разглеждания

Livestock's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колата е Audi A3 1.9 TDI 90hp - 1996г. Трябват ми цени за: - ангренажен ремък - пистов ремък - ролки - водна помпа - маслен филтър - горивен филтър - въздушен филтър - филтър купе - масло 10w40 - 5л Рамата е: WAUZZZ8LZVA038032
  2. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=163030
  3. Огромни благодарности към Пепи (buzzi), за това, че два дена се поти под моята ръждива А3-ка и съживи "несъществуващите" задни спирачки. Остана първата вечер и до по-късно, на следващата сутрин беше поръчал и взел вече каквото беше нужно за смяната. Въпреки трудоемката работа с лекота работи човека. Ако всички майстори бяха, като него - нямаше да има неподържана кола по улиците! Горещо го препоръчвам с две ръце! Изключително коректен човек си Пепи, жив и здрав да си и занапред!
  4. Огледай за теч и погледни нивото на хидравличната течност.
  5. Livestock

    А3 1.9TDI 110

    Да ти е честита! Ами колега най-лесните начини са чипосване и катализатора. Осезаемата разлика от катализатора няма да е голяма, но я има. В по-добрия случай слагай резонатор вместо катализатора, че доста оплаквания има, ако директно тръба мушнеш. Успех!
  6. Livestock

    Тече нафта Audi A3 8L

    Така колеги, тъй като впоследствие забелязах, че и от двете страни на клапана, маркуча обилно е с нафта, очевидно проблема е в клапана. Взех такъв от Ауто+ за 14 лв и за момента всичко заспа и няма течове. Благодаря отново!
  7. Livestock

    Тече нафта Audi A3 8L

    Много благодаря, колеги. Ще пиша като оправя проблема, за да знаят и други занапред! Поздрави!
  8. Livestock

    Тече нафта Audi A3 8L

    А поне до колко бара налягане да търся маркуч, че не намерих инфо? Някой нещо? Че ме чака път и трябва бързо да го оправя това. Мерси предварително.
  9. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01039#Possible_Solutions хубаво е да споменеш какъв е мотора, номер на грешката и т.н., иначе това е температурния датчик, ако не е в окабеляването към него, директно го сменяй 35-50 лв нов.
  10. Livestock

    Тече нафта Audi A3 8L

    Това, което успях да намеря е, че двата маркуча (от снимката) вървят комплект под този парт. номер 1J0130307B. И цената им респективно е 130$+, та колеги дайте съвет, дали черният маркуч може да се замени с друг горивен маркуч, за доста по-евтина сума. Какъв точно ? Къде бихте ми препоръчали да отида? И най-вече дали някой от вас го е правил като процедура ?
  11. +1 и от мен, 195 / 65 / R15 са доста добър вариант за зимна настилка конкретно за тези джанти!
  12. Livestock

    Тече нафта Audi A3 8L

    То е ясно, че ако отново се окаже трицифрена сума за един маркуч, по моргите ще се обикаля. Но първо винаги гледам, ако има възможност да се сложи ново. Иначе някой друг колега да знае как се казва, поотделно ли се сменя и г/д цена ?
  13. Здравейте колеги, имам следният проблем. Колата е A3 8L 96' 1.9 TDI, а от няколко седмици забелязах, че от единия от маркучите, който излиза от горивния филтър - капе нафта. В началото беше доста незначително, но сега дори и на кратки разстояния си тече. Въпроса ми е как се води точно този маркуч, само той може ли да се смени или вървят в комплект двата, с този който е успоредно до него и груба ориентировъчна цена, ако някой ги е сменял ? Мерси и поздрави!
  14. Първото нещо, което може да ти спести доста търсене и време е диагностиката. Според мен тръгни от там и после пиши, какво е изкочило.
×
×
  • Create New...