Jump to content

RipEr

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi А3 - Sedan

Последни посетители

455 профилни разглеждания

RipEr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. RipEr

    Навигация Audi A3 - Sedan (MMI)

    А може ли да представиш този начин, ако си запознат или да ме насочиш към някоя тема или туториал, който да посочва начина за инсталиране, нагласяне и т.н.? Благодаря предварително. Поздрави!
  2. RipEr

    Навигация Audi A3 - Sedan (MMI)

    Бях чел, че има такава опция, но в интернет излизат статии и наръчници само чрез определен модул. Иначе MMI радиото няма опция за изтегляне или включване на "Mirroring" за дисплея на самия телефон. А как да разбера какъв вид е? И ако може били ми казал, какво точно означава това съкращение? Поздрави,
  3. Здравейте, Скоро си купих Audi A3 - Sedan, 1,6 TDI (110 cv). Колага има копчето NAV (навигация) и също така GPS. Единственото нещо, което няма е картите и самия софтуер за навигацията. На дисплея излиза, че навигацията не е инсталирана. Естествено в Ауди България се обадих да попитам каква е би била сумата за цялостно монтиране на нови карти 2018 плюс инсталация и т.н. Отговорът беше: "от 1800 до 2200 лева", което доста като сума. Може ли някой да ми каже, дали има възможност софтуера и картите да се инсталират от някой, който разбира или сам да си го направя? Извинявам се ако е имало друга такава тема, но в търсачката поне не открих това от което се нуждаех. Поздрави!
  4. RipEr

    проблем с а2

    Здрваей, Аз имах такъв проблем, след като смених цялата дясна ходова част, след катастрофа. Появи ми се този проблем, защото в частта на старо, която използвах се оказа, че шайбите (или нещо друго около топченцата) на карето не са били закрепени и демек цялото каре на полуоската, не става. За целта веднага го смени, иначе ще доведе до още по-големи проблеми и може да излитнеш на някъде. За смяната и часта, майсторът ми взема 230 лв. Надявам се да съм ти помогнал Успех!
×
×
  • Create New...