Jump to content

Tenche77

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tenche77

  • Рожден ден 24 Март

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.5 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://www.leonaries.com

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

533 профилни разглеждания

Tenche77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Надявам се, да не е крадено ... Купих колата от местния представител на Ауди ... :-)
  2. Книжка не ми дадоха, на самото устройство погледнах, но нямаше. Явно ще се разкодира. Благодаря!
  3. Здравейте, колеги! Имам малък проблем - нямам код за отключване на радио-навигация RNS-D, т. нар. "цветно радио". Някой може ли да помогне? Ето малко данни: Navigation Plus s/n: 014AUZ1Z1C3487335X BLAUPUNKT BNO 88176120010138E0035192B Благодаря предварително!
  4. Здравейте и от мен! Аз имам Audi A4 Avant 2.5TDI 163 hp, което е с предно предаване. Скоро сменях масло и след всичко прочетено, препоръчано и гарантирано, че е хубаво, реших да се доверя на американската марка BARDAHL. Така смених маслото + добавка към него за почистване и поддръжка на турбото. Отделно от това ВИНАГИ ползвам добавка към горивото за почистване и поддръжка на горивната система. Всичко от BARDAHL. Не мога да се оплача - всичко е перфектно. Двигателят ми е тих, че чак не го чувам много в купето (при загасено радио - да не каже някой, че от музиката не се чува :-) Разходът ми е по-добър спрямо времето, когато не ползвах добавката към горивото. Сега същата добавка ползват и колегите ми във фирмата и за служебните си коли като отбелязват, че разходът е по-нисък, както и звученето на двигателя е по-добро.
  5. Здравей, ventso! Интересуват ме моторчетата на стъклоповдигачите - ако е възможно снимка от страната със зъбното колело. Ако е като на тази снимка: https://drive.google.com/file/d/0BzoSeVrexxBzMTNUTjBNOVlrWnc/edit?usp=sharing ... и здраво бих искал и цена. Благодаря предварително! Интересува ме моторчето на дясната врата.
  6. Здравейте на всички! Преди няклоко дни ... по-точно в петък вечерта и по закона на Мърфи, ми се счупи механизма за вдигане и сваляне на стъклото на предна дясна врата. Понеже не се бях сблъсквал с подобен проблем ми се наложи да търся бързо решение. Стъклото закрепих до следващия ден, но намерих много полезен клип за това как се разглобява вратата и бих искал да го споделя с вас. Ето линк: Ако има проблеми теглете клипа от: https://drive.google.com/file/d/0BzoSeVrexxBzbnItOExhZ19OZXc/edit?usp=sharing Това е! Дано е полезно :-)
×
×
  • Create New...