Jump to content

vitozev

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    N/A

Персонална информация

  • Локация
    София

vitozev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, VCDS твърди, че серийният (или както там се зове) номер на модула за airbag-a на колата ми (Audi A3 '97, 1.9, 110к.с.) е 1J0 909 603, при което в megaparts намирам следната част със същия номер, но пише, че е за Audi A3 '97 1.9 TDI, 90 к.с. Въпросът ми е - ще стане ли за моята кола този модул?
  2. vitozev

    Проблем с Airbag-a?

    Привет, след ремонт по алтернатора, лампата за airbag-a светна, след консултация в сервиз, момчетата казаха, че "компютъра си загубил паметта" и нямат идея как се оправя този проблем, освен със смяна на самия модул, но в крайна сметка не се стигна и до там. Пробвано е да се чистят грешките, винаги си свети тази лампа. Може ли да ми препоръчате сервиз около Студентски град (и околните квартали) където ще вземат проблема на сериозно и ще го отстранят?
  3. Здравейте колеги, вече 3-4 пъти за около изминати 2500км. като изгася колата и се опитам да я запаля (топъл двигател) се получава едно доста силно тресене, което изчезва след като изключа двигателя и опитам да запаля колата отново. Забелязал съм, че проблема го има при натиснат съединител, когато пробвам да запаля на празен ход - няма такъв проблем, но интересното в случая е, че след като ми затресе и пробвам да я запаля със натиснат съединител, отново нямам никакви проблеми. Някакви идеи?
×
×
  • Create New...