Jump to content

sok_quattro

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI 4x4

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

sok_quattro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не са проблема парите, а мястото и полoжението в което се намира колата.
  2. Благодаря на всички за съветите! Този уикенд ще пробвам няколко неща, които получих като съвети и препоръки. След това ще пиша по какъв начин съм отстранил проблема. Относно съвета, който ми даде NIKO ... за съжаление в момента имам някой спънки, които ме спират да направя тази смяна, за това написах "без да се сваля картера".
  3. Здравейте колеги, Картера получи много лошо сътресение от долу на пробката и съответна започна да тече, тече, тече... Реших да пробвам със смяна на пробката и дифтунгата но нищо не стана. Разбрах, че има временни решения като тефлонова лента, силикон. Реших да пробвам и така но преди да извърша тази манипулация почистих хубаво около пробката и вътрешната резба. Това, което ми се откри пред очите бяха няколко пукнатини, които се виждат на снимката. Въпросът ми е това нещо поправимо ли е, можели да се от ремонтира по някакъв начин без да се сваля картера? Какви съвети бихте ми дали в тази ситуация. Благодаря предварително на тези, които се отзоват.
  4. Купувам ABS с номер 8Е0 614 111 А или 8Е0 614 111 Е за Audi A4 b5.
  5. Супер, много ти благодаря за коментара...точно това ми трябваше да разбера, утре я слагам и ще пиша, какво е станало. Цитиране на предходно мнение!
  6. ОК, благодаря за бързият отговор. За цената знам, че е така но съм обиколил всички морги и единствено това можах да намеря.
  7. Здравейте колеги, от 1 година съм горд собственик на Audi a4 1.9tdi 110kw и съм безкрайно доволен от машината. Преди месец обаче ми отказа хидравликата - стана адски твърд волана. Оказа се помпата...Намерих си една от Golf 4 със същия двигател за 70 кинта. Приликата с тази на Audi-то е почти 1:1. Казвам "почти", защото тръбичката която стърчи при Golf-a e в хоризонтално положение а на Audi-тo e в почти вертикално. Това е само разликата...Та въпросът ми е дали тази помпа е за мене. Ако някой е имал подобен проблем или има компетентно мнение по въпроса ще се радвам да сподели.
×
×
  • Create New...