Jump to content

Momchil Ganekov

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Momchil Ganekov

  • Рожден ден 12.09.1976

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia
  • Интереси
    Sports, music, cars, TV technology

Контакти

  • Skype
    datacom1993

Последни посетители

732 профилни разглеждания

Momchil Ganekov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И при мен не излизат на FIS-a. Единствената връзка която имам е към волана (multi-functional) за да си ползвам бутоните за управлене. Също така към тази навигация монтирах и камера за задно виждане, но без "очертанията на автомбила" тъй като нямам парктроник система.
  2. При стартиране изкарва логото на Ауди (пръстените без надписа, явно да не ги гонят за права на марката) и след това директно идва екрана който съм снимал. А работния екран като на всяко андроид усторйство подлежи на персонализация ако му качиш съответния лаунчър и тема от Гугъл ап магазина.
  3. Колеги след известно мълчание, да затворя темата. Взех двоен дин устройство от НАВИГАЦИЯ.БГ и след подмяна на вътрешната коруба и малко "изпилвания" по ръбовете на блока на управление на климатика, успях да събера всичко заедно и вече си имам вградена Андроид навигация която работи нелошо, а също така ако добавиш и дата модем с карта на някой от ГСМ операторите, колата се превръща ои във интернет аксес пойнт :). Хендсфрии-то на устройството също работи нелошо, има само малко "задавяния" при синхронизацията с телефонния указател на мобилните телефони които имат над 2000 номера записани в указателя. Надявам се да дам и кураж на други ентусиасти, ако има такива да се заемат с процедурата - мога да ги успокоя че нещата се получават :). Тествана е и фабрична навигация - и тя влиза на съответното място перфектно. Вътрешния 2-din cradle е закъпен от Порше България за 120 лв.
  4. Здравейте колеги, В момента имам следното затруднение: Купих си от сайта навигация.бг следното устройство, в комплект с камера за задно виждане: http://navigacia.bg/bg/audi/637-navigaciia-a401a-za-audi-a4-s4-i-rs4-s-android Всичко поставих и навързах както беше дадено по схемите, опънах необходимите кабели и да не повярваш - всичко взе че тръгна. Обаче камерата за задно виждане, която свързах към линията на захранване за светлините на номера (светлините дето се включват като дадеш на задна), в момента в който включа на задна при запален двигател, се появяват едни смущения в картината, които са направо "неземни". Четох, рових по форуми и май се оказва, че при включен двигател, тока генериран от автомбила бил с някакви пикове които се ползвали за проверка на състоянието на крушките на светлините на номера от контролния модул. Така че ми бил нужен стабилизатор на напрежение, които да монтирам на линията на захранване на камерата. Та питането ми е, някой знае ли откъде мога да си поръчам/закупя подобно устройство или към коя фирма да се обърна да ми реши проблема със смущенията.Схема или алтернативно решение което да обира пиковете от алтернатора също биха били полезни. Благодаря предварително на всички за съветите и помоща. Поздрави: Момчил
  5. Стабилизатори за напрежение за тия камери предлагаш ли колега? Че аз си взех подобно, свързах я към линията на захранване за светлините на номера (светлините дето се включват като дадеш на задна), но в момента в който включа на задна при запален двигател, смущенията в картината са направо "неземни". Така че ако продаваш подобно устройство или имаш информация откъде кога да си купя - ще съм много благодарен. Схема или алтернативно решение което да обира пиковете от алтернатора също биха били полезни. Поздрави: Момчил
  6. Здравейте колеги, Продавам спортни пружини H&R - комплект 4 броя (две предни и две задни). Свалени са преди седмица от личния ми автомобил Ауди А4 (Б7) модел 2006. Колата е внесена с тях от Холандия и е карана 9 месеца в България. В сравнително добро състояние са, измити и сравнително прилично почистени от ръжда. Цена за целия комплект - 120 лв, за мераклиите е възможен и лек коментар. Телефон за връзка: 0887861044 - Момчил. Пружините се намират в София, възможно е и пращането по куриер - за сметка на получателя.
  7. Здрасти колега, Търся големия кръгъл ключ за фаровете в добро състояние (вкл. и визуално), капак за преден пепелник (може и целия комплект с пепелника) също в добро "визуално състояние" (тъмносив или черен) както и бутоните от предното табло за Аварийните светлини и ESP, които се намират на предното табло над озвучителната система. Да не са захабени, че искам да сменя моите, които вече изглеждат все едно са минавани с водна шкурка . Автомбила е Ауди А4 седан, модел Б7, година 2006, тъмносив салон. Офертата тук, на лично или на телефон (0887861044), както на теб ти е удобно. Поздрави: М.
  8. Идеята ми не е да режа, видях в нета че е възможно да се свали цялата централна конзола, сменя се корубата (спред видеото което гледах тя е сменяема с 2-дин, като втората се поръчва най вероятно), която държи настоящите панели с таква която е пригодена за плеър 2-дин и след това се връща конзолата на място, като евентуално се сменя май и панела за управление на климатика. Та се чудех има ли сервиз в София който се занимава с подобен под дейности включително и поръчка на необходимите части за подмяната? А плеъра който Любо е постнал има фаца, ако и хардуера му го бива, защо не. Ще поровя да го разгледам... . То така и така на днешно време всичко го сглабят в Китай или Тайван... . А ето видеото което намерих в Тубата и ме запали че нещата могат да се случат: Питането е: има ли къде у нас да се направи тая процедура ?
  9. Здравейте колеги, Пише за съвет един новоизлюпил се собственик на Ауди А4 2.0TDI, модел 2006 - тъй наречените Б7 модели. Имам един проблем по който бих желал да получа съвет и евентуално мнения къде може да се извърши процедурата. В момента автомбила е с фабрично монтирано "барче" с 1-дин позиция за монтирана на радио,СД плеър или други подобни устройства с големина 1 "рак единица". Моето питане е: възможно ли е да се преработи изцяло панела които се намира пред скоростния лост, да се сложи основа за 2-диново устройство, било то медия център, навигация или комбо. Знам че процедурата най вероятно не е лесна и доста скъпа, но парите в случая не са проблем. А и понеже аз съм от София към момента питането ми е има ли такива фирми в града или околностите които биха могли качествено да осигурят и направят подмяната на всички необходими части по таблото и барчето, както и евентуално да ми препоръчат модел за медиа център за колата с включени MP3/MP4, GPS and Bluetooth support. Виждал съм в нета по принцип че е възможно, но се интересувам някой от колегите досега правил ли го е и къде ? Също така ако има други собственици, които са минавали през подобна процедура, бих се радвал на споделени мнения и съвети. Наистина вътрешната визия към момента адски ме дразни (прикачения файл) и бих желал да я променя по мой вкус. Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми . За връзка можете да ползвате ЛС тук или на мобилен: 0887 861044/ Поздрави: Момчил
×
×
  • Create New...