Jump to content

flown

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от flown

  1. В Германия съм колега, имам горе долу някакво подобрение смених компютъра,адаптирах го и колата запали много по-добра работа от преди на мотора изтрих всички грешки в системата които имаше и след това започнах да карам колата след 2000 оборота върви много добре без да тресе има си тяга всичко е както трябва.. На място двигателя работи на 820 оборота и има някакво тресене на мотора сякаш работи неравномерно и след определено време ми изкарва грешка на 4 цилиндър но с нея и без нея колата си тресе на празен ход иначе докато я карам няма проблеми има си мощност има си всичко къде да търся вече проблема не знам ... Ще съм благодарен ако ме насочите към нещо защото "смених двигателя" а проблема продължава 😄😄
  2. Дюзите са с нови О-пръстени и дивтунги, забравих да вметна двете грешки които ми дава са P1240 и P0304
  3. Здравейте колеги! Четох из форума за подобен проблем но не видях и реших да пиша тук. Проблема е следния става въпрос за VW Passat CC 2007 2.0TDi 140кс Преди седмица както карах с 30 колата загуби мощност и започна да мига лампата за подгрева, спрях отворих капака на двигателя и мотора тресеше яко.. След закачане с VCDS ми даде проблем с 1ва и 4та дюза и стойностите ми не бяха в нормите изобщо Изкарах 4те дюзи и намерих сервиз върнах ги и съответно взех рециклирани на тяхното място със графика на стойностите до тук всичко е ОК. Прибрах се монтирах новите дюзи закачих всичко и до там запалих колата отново яко тресене на мотора, лек бял пушек от ауспусите и на диагностика излиза проблем с дюзата на 4ти цилиндър, вадя буксата на 4тата дюза и колата продължава да работи така, когато изкарам буксата на друга дюза дирекнто колата изгасва.. Какво да правя някой съвет как да продължа и какво да гледам, благодаря предварително!
  4. flown

    4F -- MMI update

    Много ви благодаря !!! Ще пробвам, някой записвал ли е до сега и доволен ли е ? Ще ми трябва 32гб сд карта нали ? Още един път благодаря ти колега!
  5. flown

    4F -- MMI update

    Здравейте колеги! Имам проблем.. Закупих си Audi A6 4F 2011г. 3.0TDi, но не знам с коя мултимедия е а гледам че има няколко модела Нямам никаква навигация изобщо, имам 2 слота за SD карти в жабката но въпроса ми е как да разбера модела и как да се сдобия със въпросната навигация ? Има ли откъде да я изтегля и да си я сложа ? Благодаря предварително! :blush Изпратено от моят SGH-M919 с помощта на Tapatalk
  6. Колеги никой ли не може да ми "удари рамо" или помогне по въпроса, спешно ми е ?
  7. Колеги търся карта на България за MMI Basic Plus, понеже горния линк не работи бихте ли ми помогнали от къде да го изтегля ?
  8. Колега извинявай но търсих упътване и не намерих нещо което да показва как трябва да е направена флашката, ако знаеш откъде да го видя или го имаш моля да ми покажеш че ми е много на зор, ще пътувам и ми се иска да го използвам. Благодаря предварително!! Колега как си си направил флашката някви подробности ?
  9. Здравейте колеги! Закупих си Audi A6 4F 2006г. и гледам че има сложен Dension Gateway 500 обаче имам следния проблем, като сложа флашката с музиката не я чете не иска да почне да възпройзвежда от нея ? Има ли решение на проблема ? Някакви изисквания за слагането на музиката в флашката има ли ? Благодаря,предварително!
  10. Не съм запознат много но си имам VCDS ?
  11. Не съм още,ще го пробвам утре тоя ъпдейт как се прави смисъл на компютъра или на нещо друго ?
  12. Няма кой тука да ми го направи колеги от Разград съм, ако някой може да обясни ще съм му благодарен
  13. От Разград съм колега ? Мога ли сам да си направя ъпдейта ?
  14. Здравейте колеги ! Имам Audi A6 4F 3.0TDi 2006г. и съм със цветния FIS дисплей, обаче когато карам не ми показва скоростта с която се движа а съм го виждал на други със същия дисплей ? Някой да знае как мога да го направя да ми показва ?
  15. Да колега ясно. Аз съм от Разград обаче и тука са "пишман майстори" имам VCDS но никой от колегите не споделя как става зануляването на грешката да не излиза вече. Няма и кой да помогне къде се намира този бушон ? Дано се намери някой да помогне че много грозно свети винаги
  16. Въпроса ми е как да кодирам с VCDS защото не ми е много ясно ? А относно бушоните кои са и къде са ?
  17. Колеги имам проблем с А6 2006г. лявото моторче за завиването на фара не работи и постоянно ми дава грешка ? Как да изключа грешката, разполагам и с VCDS, някой казват че и като се махне бушона?
  18. Колеги имам Audi A6 4F 2006г. виждам че има измиване на фаровете но не знам как се пуска ? Някой който е наясно с това ще съм му благодарен да ми обясни как става ?
  19. flown

    Проблем с RNS-E

    Ясно, благодаря !
  20. flown

    Проблем с RNS-E

    А ако нямам такива инструкций къде евентуално другаде мога да издиря кода ?
  21. flown

    Проблем с RNS-E

    Колеги имам проблем с RNS-E, откачих и кабелите за захранването след това ги закачих и при старт на мултимедията ми иска Pin-code ?? Откъде мога да намеря този код ?
  22. Здравейте колеги! Преди няколко месеца се сдобих със Audi A6 4F 3.0TDi 2005г. и до колкото разбрах е със MMi 2G. Вчера намерих ето това --> http://a6retrofit.com/mmi-2g-navigation-dvd-europa-2016/?lang=BG И не знам как да си го сложа?!?! Моля някой да ми помогне как да го запиша на диск, по какъв начин става и има ли някакъв специален ред на спазване ? Благодаря, предварително!! ​
×
×
  • Create New...