Jump to content

patient

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно patient

  • Рожден ден 8.10.1979

Друго

  • Kaра
    A4 ADR / A3 AGU

Контакти

  • Website URL
    http://ivanmadin.hit.bg/
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1488 профилни разглеждания
  • Rijku

patient's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Немаш проблеми колега с удоволствие ше се резнеме, ама като се върна в БГ
  2. С удоволствие ще се възползвам но след два, три месеца защото сега не съм в БГ.Ясно ми е че си има техника за тая работа, но според мен това с копчето на хронометъра се постига и като пуснеш да записва камерата преди да стартираш , след което на споменатата от мен програма за видео обработка разцъкаш кадрите все пак това е аматьорско тестче .
  3. Прав си брато , добре 9с да ги закръглим ама не са 11 нали . Утре тестовете продължават с gps и камера
  4. Колеги правих това упражнение три пъти и всичките бях под 9.0с ! И на мен ми се стори нереално ама това е положението цифрите са си цифри. Ако имате желание свалете ТОВА клипче(1mb) ,отворете го с windows movie maker , началото на клипа е и самият стат на колата , разцъкайте ръчно кадрите и сами се уверете кога скоростомера отчита 100км. Нарочно съм го отрязъл на 110км за да видите
  5. До 100км е бате! Лично сам го рязал клипчето на видеоредактор(там се цеди до стотни) и по този начин дължината на клипа е всъщност и ускорението от 0 до 100Утре даже ще го повторя ама ще снимам с камерата за по добро качество
  6. Колеги днес направих тестче и останах приятно изненадан с мойта палавница ADR 0-100км=8.6с . Направо не мога да повярвам!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? При положение че по фабрични характеристики и дават 10.7с!?!?!?!?!?!?!? Имам само спортен филтър дали пък не се дължи на него?ВИЖТЕ!
  7. Колега бих ти препоръчал това, аз скоро се обзаведах с такова,с вграден усилвател и е лудница,нема кво да си играеш. В комбито саунда е чук!
  8. Тенкю бате, ама ми се струва тъпо да имам датчик за темп. , да го извежда на климатроника а да не го показва на таблото!?!?!?
  9. Колеги шъ мъ прощавате за тоя въпрос ама ме тормози от известно време , та защо в прозорчетата оградени с червено никогаш не се е явявало нищо?!?!?А и имали начин да се появят тея данни дето им е там местото?? А4-97г. е палавницата.
  10. Прав си колега че може да се черпи и с топъл въздух но съм в период на преработка
  11. Здраво колеги ! Боцнах филтърче и съм много довлен от звукъ , а и моторчето стана някак си по палаво! Та да се пофала глей кво стаа
  12. Колеги боцнах спортен филтър SIMOTA , освен че звукът възбужда също така регистирам по пъргаво държание на двигателя, абе доволен съм. Само че имам един въпрос , спортните филтри готови за монтаж ли се продават или трябва да се пръскат с маслото от тези китове които са специално за тях? (да ме прощава колегата постнал темата)
  13. Колега извинявай ама ще ме осветлиш ли какъв точно е тоя спрей?На каква основа и т.н.
  14. И аз съм с две казанчета
  15. Направих ги със същата форма на оригиналните гумени, защото ги монтирах директно отгоре.Както сигурно сте забелязали на гумата за спирачния педал от дясно , има продължение надолу което ти подвежда крака в случай при незабавно спиране да не си закачиш крака отстрани на педала.
×
×
  • Create New...