Jump to content

miteto77b

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8t

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас

Последни посетители

344 профилни разглеждания

miteto77b's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Газовото е газ итали ,изпарител -романо за 240 коня ,чипа го поръчах от едно момче от София и си го сложих сам.
  2. пропуснах да кажа ,че като ми монтираха газовото при определен начин на подаване на газ, колата леко придърпва и забива -грешка богата смес.Майсторът каза, че е от чипа и така си останаха нещата и на бензин се долавя леко придърпване ,но е едва доловимо и не забива грешка .Стилът ми на каране е такъв, че аз това придърпване не го усещам и си карам така.Дали има нещо общо?
  3. не, разкачих компа ,който си е на колата за 15 минути, включих буксите и после само на бензин без изобщо да минавам на газ. Проблем нямаше никакъв, явно това се случва когато колата се кара на газ, но защо като направи проблема го прави и на газ и като обърна на бензин пак не върви .Да не би да влиза в някакъв авариен режим и турбото да не надува както трябва? Цитиране на предходно мнение!
  4. здравейте, един приятел ме посъветва да разкача компютъра на колата и после само на бензин няколко дни .Направих го и никакъв проблем колата си върви както трябва .Оттам при газаджията ,но той е категоричен ,че проблемът не е в газовото .Е сега вече наистина не знам какво да правя .
  5. Колата е 97г. на 160000 км. с чип и газов инжекцион.Проблемът е следния : не ускорява нормално от време на време ,като реши, че ще върви няма проблем турбото надува и се изстрелва, но когато не ,просто имам чувството, че карам кола с атмосферен двигател повече бучи отколкото върви .Прави го и на газ и на бензин.Днес реши, че няма да върви и в това състояние я закарах на майстор .Закачихме я на компа няма грешки , направи му впечатление дебитомерът.Разкачи го и ми каза да направя едно кръгче ,нямаше никаква разлика колата все така не искаше да върви Каза, че не е от него.Та въпросът ми е какъв може да е проблемът според вас, към какво да се насоча?
  6. Вискозитетът на това масло 5w-40, което препоръчах е с 15% по- висок от вискозитета, на което и да е друго масло 5w-40 ,което се предлага на българския пазар.Имам предвид най- известните марки. ЕНИ до колкото знам са затворен кръг, рафинерии - добив -обработка -краен продукт. Чувал съм ,че Кастрол купува от тях и прави масла, което в никакъв случай не означаява, че са лоши.
  7. Аз,ползвах Кастрол и не бях особенно доволен. Сега съм с това http://www.balkan-agip.com//?page_id=10&record_id=21 мисля, че е по добрия избор.
  8. На мястото на катализатора имаше траба, махнах я и сложих резонансно гърне.Никаква разлика като карам до 120 няма проблем от 120 до 140 бучи и след 140 сякаш шума леко намалява.Майстора ми предложи да сложа още едно резонансно гърне тогава щяла да се усети разлика .Какво ще кажете?Няма ли да станат много?
  9. Сложих въпросната изолация,наистина има ефект но е малък.Трбва да се поработи още малко по въпроса.
  10. А как се отича водата при теб? Цитиране на предходно мнение!
  11. Колеги за шума на двигателя си мисля ,че допринася и това, че са махнати тези двете гумените, които се намират под акумулатора и в дясно от него .Предният собственик ги е махнал, защото там се е събирала вода.Ако ги сложа обратно рискувам да наводня компа,иначе съм сигурен ,че шумът ще намалее, ако са си на мястото.Някой има ли решение на този въпрос?
  12. Момчета намерих такава изолация, но е от ауди 2000год.Дали ,ще стане при мен? Моята е 1997год.
  13. от някой дизел ли намери или я поръча Цитиране на предходно мнение!
  14. Някой знае ли защо под предния капак на ауди а4 1.8т б5 няма изолация, а при дизелите има? Ако се сложи талава дали ще навреди на нещо, температурата примерно. Питам, защото колата е малко шумна на изванградско при над 120км.
  15. Колега ако решиш да слагаш 5/40 обърни внимание на това масло, направи ми впечатление, че е с много по- добри характеристики от други марки. http://travel.eni.com/catalog/products/documents/001023_1_en_IT_1_101.pdf
×
×
  • Create New...