Jump to content

hristotod

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 3.0 TDI

hristotod's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря Ви колеги за точните и изчерпателни отговори. Проблема с товаренето отпадна според майстор това е от наличие на голямо количество вода в горивото. Аз все още съм скептично настроен, заредих на 18.09 пълен резервоар Max motion diesel и проблемите започнаха, сега като заредих отново изчезна проблема. За оптегачите ще ви послушам за оригинални, като ще търся директно от Германия.
  2. Няма период на непалене, завърташ пали и се чува тракането на оптегачите. При загрял двигател, завърташ изгасва ммс за 1 сек и пали, при което отново се чува тракане на оптегач дори и на загрял двигател, което и аз мисля горните да ги сменя. Въпроса ми най - вече е за товаренето, а иначе съм решил скоро да сменя всичко оттегачи, вериги, ако можете да ми дадете съвет къде ще съм благодарен.
  3. Благодаря на всички за мненията. За пояснение тракането на оптегачите е в рамките на няколко секунди до 5-6 с. Товаренето става при загрял двигател, но все пак пали от четвърт, но в началния момент изгася всичко за около секунда след което пали.
  4. Почти на 10к км е така, че ще го сменя, ще сложа и добавка. Цитиране на предходно мнение!
  5. Благодаря kainy, ще отида да ми диагностицират дюзите. Ще приема съвета ти и първо ще сменя маслото и после ще видим за оптегачите. Ще пиша какво е станало. Благодаря още веднъж. Цитиране на предходно мнение!
  6. Здравейте колеги, Няколко пъти съм писал във форума за различни проблеми и винаги съм получавал бързи, експертни и точни отговори. От скоро се появи нов проблем, при студен двигател се чува тракане при палене (оптегачи) и когато колата е загряла и се опитам да я запаля първо се ресетира и угасва цялото табло, ммс и се чува силно тракане. Доста се товари и двигателя преди да запали. Ще съм ви благодарен ако изкажете предположения за този проблем. Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги, искам да напиша все пак какво е станало. Ходих при ключари и след няколко часови мъки не успяха да отворят колата и разбира се имаше бдителни граждани които ни пращаха полиция от време на време. Проблема бе с твърдата връзка от дръжката до заключването на вратата, и по специално една малка пластмаса която ги съединява, и понеже влиза в необичаен режим, алармата не освобождава другите врати дори и след двукратно натискане на бутона за отключване или използването на ключа. Въпросното пръстенче струва 1,5 лв. и вече пристигна и е сложено. Влизането стана през багажника и то след отключване с бутона за отваряне на багажника, а иначе с ключа отново не се отвори. Благодаря за всички за мненията които изказахте. Надявам се и аз да съм полезен на някого.
  8. Да и той включва и изключва алармата, но не се отваря никоя врата, само багажника от копчето.
  9. Да, мигат и алармата изключва, светодиода на вратата не мига.
  10. Здравейте колеги, От вчера имам голям проблем не мога да си вляза в колата. Когато натисна бутона за изключване, алармата спира но шофорската врата и никоя друга не се отваря. Пробвах и с двата ключа, но същото. Пробвах и ръчно да отключа чрез ключалката но отново същото. Единствено ми се отваря багажника от бутона. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен! Благодря предварително!!!
  11. Здравейте, С интерес следя форума и тук наистина научих много полезни и ценни неща.Отскоро съм собственик на А6 4F 3.0 tdi quatro 165 kW, като до сега наистина изпитвах удоволствие от придобивката. От няколко дни забелязах, странен шум ("виене") когато завъртя волана (например в завой), днес като я запалих сутринта виенето се появи няколко секунди след това. Когато завъртях волана наляво - надясно забелязах, че и оборотите на двигателя играят със завъртането(намаляват, с около 100-200), повторих няколко пъти за да съм сигурен. Когато двигателя достигне номинална температура това виене изчезва, или почти не се чува. Моля, да ми кажете ако някой има подобен проблем от какво може да е? Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...