Jump to content

Quattro 180HP

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Quattro 180HP

  • Рожден ден 6.11.1999

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Vratsa

Quattro 180HP's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Quattro 180HP

    CD changer

    ето такава е моята навигация но не съм виждал слотве за SD карти
  2. Quattro 180HP

    CD changer

    то е с навигацията последната Navigation plus и се вади и без такива ключета аз съм го вадил няколко пъти обаче вътре е пълно със всякакви кабели и някакви синички кръгли със чинчове а към самия касетофон отзад са закрепени много от тези широките букси и отдолу при краката ми излизат някакви кабели предполагам че има нещо свързано аз изгледах 1-2 клипчета и г/д видях за какво става въпрос. виж някъде от 1:15 Цитиране на предходно мнение!
  3. Quattro 180HP

    CD changer

    а аз ако всичките кабели са готови и изведени какво трябва да направя за да го вържа така и да го скрия в жабката ? Цитиране на предходно мнение!
  4. Quattro 180HP

    CD changer

    и демек през него да пуска музика ? Цитиране на предходно мнение!
  5. Quattro 180HP

    CD changer

    и също така някой ако знае за какво служат имам едни кабели долу в краката на предна дясна седалка от към левия крак те са чинчове и някаква широка букса (ако трябва ще направя снимки и ще ги кача) ??
  6. Quattro 180HP

    CD changer

    а някой знае ли къде може да се намира вход за флашка защото човека от който взех колата ми каза че има но аз не го попитах къде е защото си мислех че е на видимо място но не мога да го намеря... в смисъл ако мога да си вкарам пък флашката ?
  7. Quattro 180HP

    CD changer

    колега аз не знам моята каса каква е обаче като го увелича например до средата ми треперят краката вътре в купето
  8. Quattro 180HP

    CD changer

    Аз се навих да си сложа откакто чух музиката в аудито на един приятел през чейнджъра :)
  9. Quattro 180HP

    CD changer

    е важното е че чете там пък аз ще си се оправя просто много искам да си го направя със СД чейнджъра защото има много добра музика блъска много силно Благодаря МНОГО колеги че се отзовахте с точни и ясни отговори :)
  10. Quattro 180HP

    CD changer

    Здравейте колеги на Ауди А6 авант 2003 година 2.5тди 180 коня куатро (пиша всичко за всеки случай може да има значение) няма ми го CD changer-a и въпроса ми е следния ако си купя CD changer и си го поставя при майстор ще ми чете ли всички дискове имам предвид ако си записвам музика от компютъра ще може ли да ми я чете и да си я пускам в колата или трябва да си купувам оригинални дискове с готова музика ? Благодаря предварително ! :)
  11. Благодаря Ви много колеги !!! ще го погледна и ще се опитам да си го поправя :) И весело изкарване но Новата година Ви пожелавам !
  12. Здравейте колеги Ауди А6 2003г. 2.5ТДИ 180 коня ... не ми свети лампичката за подгряването ... когато завъртя ключа на контакт и се заслушам след няколко секунди чувам как спира да подгрява и се чува "цък" обаче на таблото не свети жълтата лампичка по време на подгряването и изобщо никога не свети. Какво може да е това ? и как да го оправя ? Благодаря предварително :)
  13. колеги това което ми казвате да направя със задържането на лоста за чистачките го правих задържах го и за много повече и пак не искат да се пуснат не знам защо явно трябва да видя да не е да не са свързани нещо ще видя ще ги погледна благодаря много все пак :)
  14. Здравейте колеги Audi A6 Avant 2003г. ще извинявате че повдигам така да се каже един "елементарен" въпрос но не знам как да си пусна пръскачките на фаровете четох в книгата на ауди преведох я на преводача но не мога да ги пусна ако някой може да ми каже как става номера ??? Благодаря предварително
  15. а как разбираш дали свирят ролките като работи колата ли трябва да се заслушаш или ? Цитиране на предходен пост!
×
×
  • Create New...