Jump to content

mi_audi

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8L 1.8 125ps

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София
  • Интереси
    Audi A4 B6 1.8T AVJ

Последни посетители

1028 профилни разглеждания

mi_audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Колега, кажи как е бг превода? Моя все още не съм го пипал откакто е монтиран ама виждам че има доста нови екстри.
  2. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Ние дръпнахме кабел директно от компютъра към таблото, както някой показа по-горе схемата с пиновете и бууста оживя. При настройка на колата при мапер и гледане на живи данни на ваг ком надува на турбото показваше над 1 бар а на дисплея около 0.80 бара. Това е при настройка на MFA 2.5 бара. Тогава се замислих защо се получава тази разлика. Мислих да пиша на руснака но все нямам време.
  3. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Дърпа се допълнителен кабел от компютъра към таблото и започва да отчита Като каза за бууста по-нататък като вече всичко си монтирал и ако имаш ваг ком виж при теб дали показва 1 към 1 надува на турбината и дисплея. При мен при монтажа на чипа на колата на дисплея даваше различно налягане спрямо ваг ком.
  4. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Еми колега аз не съм способен сам да си го монтирам и при мен монтажа ми го е извършил Папазов. Към него се обръщам за всичко свързано с дисплея.
  5. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Да вече говорих с монтажниците и ще ъпдейтнем формуера. П.С. ще се родиш с този дисплей. Вчера имах някакви проблеми с колата, веднага диагностика през дисплея и веднага се установи проблема. :))
  6. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    Честито колега. Имаш меню, което на моя колор го няма. Ще се допитам дали е възможен update да бъдат добавени тези екстри. Бяха изкарали и превод на български език нашите монтажници но не знам до къде са стигнали.
  7. mi_audi

    Color fis display audi a4 b6

    В момента мисля че имаше партия за нова поръчка от България към руснаците. Само дисплея без монтажа беше към 400 лв и монтаж около 150 - 200 лв Чакането за доставка е няколко месеца!!!
  8. Аз пък искам да я активирам тази функция за заключване на вратите на B6. Ако някои има описание как става ще съм благодарен.
  9. При мен колата с Color MFA диспей показва така: загрява до 100 градуса и след перката отива на 93 градуса. / Стрелката пак си показва 90 / Сутрин около 80 градуса/ по дисплей/ стрелката на таблото отива на 90 градуса и не мърда. П.С. нищо не ти е за смяна. Карай си колата и не се филмирай!
  10. Ако въпроса ти е какво спирачки да сложиш - то от A4 B7 3.0 TDI дискове предни 320 мм и задни 280 мм стават plug & play на Audi A4 B6. Само отзад прашниците на дисковете имат разлика.
  11. Поне при мен на 1.8Т AVJ са 2 степени и 2 перки. Като вдигне градуси включва 2-те перки,които почти не се чуват / без клима/. Като включа климатика тръгват 2-те перки, които работят с бая високи обороти.
  12. В интерес на истината да - освен температура масло показания имам и за ниво на маслото. Явно този датчик дава информация и за 2-те неща, както казват колегите. П.С. Колеги,не мога да намеря информацията как се променя през Vagcom интервала за мигачите при "чукване" на лоста. В момента като бутна лоста имам 3 мигания, но искам да го променя на 4 или 5 мигания. Имам спомен че някъде из форума го четох но сега не мога да го намеря. Ще съм благодарен на помощ.
  13. Реално много данни се подават от компа но няма как да се четат и изкарат на фис дисплея. Аз примерно след монтаж на мултиколор дисплей имам показания за температура на масло, без да се слагат допълнителни датчици и т.н.
  14. Колеги я и аз да питам нещо извън автомобилите. Имам Iphone 6S, който обаче след ъпдейт с версия 11 се получи следния бъг - редовно ми се случва при отключване на телефона да е със завъртян екран настрани! Към момента съм с версия 11.2.2 обаче проблема си продължава. Някой някаква идея какво мога да направя?
  15. Колега Tushev, при мен са същите стойности без да съм ревизирал нищо. Колата е 1.8Т. Мисля че са нормални стойностите.
×
×
  • Create New...