Jump to content

marindik

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    вана

Последни посетители

1069 профилни разглеждания

marindik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В случай, че има значение - фаровете не са Матрикс. Доколкото знам, не се и предлагат за Щатите.
  2. https://www.avitel-bg.com/kiyo-d-ultimate-ap--laser-gps-radar-detector 1900 + 350 за монтаж - общо 2250лв.
  3. Днес говорих с Авител и ми обясниха, че устройството действа срещу всичко, с изключение на "Стрелците" - там нямало спасение! Иначе с триногите имало 100% успеваемост.
  4. Ако няма мераклии до края на седмицата, ще взема си ги монтирам
  5. За къде без мен! Казаха ми за нещо, струващо 1600лв, което било супер ефективно в борбата с триногите, ама още чакам да ми потвърдят. Ако има нещо, което наистина решава проблема, бройте ме!
  6. Пичове, вече навъртях 2 000 безпроблемни километра, но имам въпрос към ползвателите на 3.0 TDI с 8 степенния типтроник. Кога включва 8-ма при Вас? Прави ми впечатление следното - превключването е супер, като галя педала 7-ма включва на около 70км/ч. 8-ма обаче включва от 100 нататък. Дори и ръчно не мога да включа при по-ниска скорост. На Q7-мицата можех да превключа ръчно 8-ма на около 91-92 км/ч. Въпросът е, така ли е нормално, или трябва да се прави някаква адаптация на кутията или нещо подобно? Записах час в Порше за сряда, но ми е интересно как стоят нещата при Вас?
  7. Аз когато си търсех кола, цената на двете места си беше еднаква, не съм забелязал разминавания. 🙄
  8. Всеки си еве жената как си знае, с гумите е същото Аз с Мишлен приключих преди над 10 години - супер са гумите, но не и за нашите условия и пътища. По това време минах на Hankook /зимни и летни/ и досега, да чукам на дърво, проблеми съм нямал никакви!
  9. @Aaccaa На първо четене колата си е супер, а за тези пари си е направо подарък! Това е и единственото, което ме притеснява - прекалено евтина ми се вижда! Но пък има още 9000км гаранция, което си е достатъчно, за да си сигурен донякъде. А и е натъпкана с екстри - големия мотор, Матрикс, комфортни седалки с вентилация и отопление, печка ... абе все полезни неща.
×
×
  • Create New...