Jump to content

goshevv

Members
  • Мнения

    1526
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Понякога

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1939 профилни разглеждания

goshevv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тази вечер ще се видим ли пак на нашто място? 🚶‍♂️
    Обичам те! ❤️

  2. На мен пък тия безжични истории не са ми удобни. Имам навика да си зареждам телефона вечер и сутринта го изключвам, така че дали е с кабел, или без, все тая.
  3. По-интересно е защо си го поръчал на такава цена, при условие, че в айстайл същият телефон е под 1400 лв., ако не се лъжа ?!
  4. И също така не е вярно - в скъпите модели имат бързо зарядно, но просто не е толкова бързо, колкото в андроидите.
  5. Искаш да кажеш, че не мога да си ползвам телефона както искам, така ли ? Или може би трябва да ми е непрекъснато пред очите ? Ако някой си направи труда да погледне тези тестове за СОТ, почти винаги отдолу пише, че резултатите са на база х време разговори, х време браузър, х време клипове и т.н. Така че във всички останали случай времената са различни. Изпратено от моят Pixel 3 XL с помощта на Tapatalk
  6. Това е доста невярно Ако телефонът стои основно в стенд бай режим с по някой разговор от време на време, колко точно сот ще направи, преди да му падне батерията ?
  7. Преди малко четох за 1+ и новите им модели. На външен вид доста приличат на предишните, освен дупката за камерата. Това, което ми направи лошо впечатление е отново цената - про версията ще е над 2к, ако цените, които гледах са верни.
  8. Естествено, компромис винаги има, няма идеално нещо. Всичко опира до това с кое си склонен да го направиш този компромис - пари, камера, дисплей, размери и т.н. За съжаление, трендът е флагманите да се насочват към диапазона над 2к, което започва да ми се вижда прекалено. Но пък, от друга страна, се появи един друг сегмент, който е между средния и високия клас телефони. Ако си склонен да направиш компромис с липсата на някои неща от флагманите, са доста добра покупка.
  9. Не е ли компромис да нямаш гугъл услуги ? Бая голям компромис ми се вижда. Не съм гледал цената, предполагам ще е близка до 2к. Давам ги и започвам да чета какви са начините да си измисля плей стор, или да го дръпна от някъде си. Както казах, за мен не добра идея, за теб може да е. За тези пари има куп други марки - Пиксел, 1+ (доста по-евтин), Шаоми, за тези се сещам на първо четене, със сигурност има и други.
  10. Да правя компромиси за телефон в горния ценови сегмент за мен не е добра идея, искам когато давам толкова пари да имам всичко, което ми трябва, а не да мисля как да заобиколя забраните. Както и да е, всеки си има виждане за нещата, аз лично продължавам да пропускам марката. Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
  11. Защото, до колкото знам, услугите на гугъл все още ги няма, направиха апп галерия, но мисля, че най-разпространените приложения там ги няма, което автоматично би затруднило ползването на такъв телефон от мен ежедневно.
  12. Разбирам, че си почитател на марката, не са лоши телефони, обаче единственото, което можеш да правиш в момента с някой от новите модели на huawei, е да се надяваш, че някои от добрите неща, които са вкарали вътре ще ги взаимстват другите производители. На този етап, такъв телефон е почти неизползваем за нашия пазар, за ежедневни нужди.
  13. Единственото смислено твърдение в поста по-горе беше това, че може би най-струващият си модел е ултра. Минусът на камерата е пропускът в автофокуса, но в момента тече ъпдейт, който би трябвало да го оправи. Риълми са много далеч от добър избор за нашия пазар. Несериозно е да кажеш, че единственият модел на корейците, който заслужава внимание, е Ноут.
  14. Мхм, щото айфон юзърите хич не са зомбита, нали Стегни се, ако обичаш.
  15. Разбирам, че си почитател на марката, ама точно в момента е почти безсмислено да препоръчваш новите им модели, освен, ако не живееш в Азия, разбира се.
×
×
  • Create New...