Jump to content

Мартин.

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1463 профилни разглеждания

Мартин.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Дойде време за цялостно пребоядисване на старата B6-ца. Моля който може да препоръча изпитан сервиз в Софя със съвестно работещи хора на разумни цени, че аман от бързаци и мърлячи. Благодаря!
  2. Продавам джантите с гумите поради покупка на друг автомобил, с различен размер такива. Джантите са прави, здрави и изключително пазени. Гумите са много хубави - Uniroyal Rain Expert 3 DOT 0717 (дъщерна фирма на Michelin). Цена - 250лв. (гр. София) За връзка: 0878701322
  3. Здравей колега! Препоръчвам ти сервиз Вики 73, хората са от много години в бранша и са изключителни професионалисти.
  4. Аз върнах стария и грешката остана. По форумите пише, че грешката може да не е свързана, а да е съвпадение и да трябва да се долее спирачна течност. Иначе колега знаеш ли как се прави кодиране и обучение?
  5. Здравейте, колеги. След смяна на лентовия кабел на волана и модула зад него излиза следната грешка: 18057 - Powertrain Data Bus: Missing Message from ABS Controller P1649 - 35-10 - - - Intermittent Опитах многократно да я изчистя, но не може. На диспея на таблото излиза грешка в спирачките, голяма и мигаща икона. Монтирах обратно стария лентов кабел и модула, но грешката пак не може да се изчисти. Колата е A4 B6 1.9tdi. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
  6. Някой знае ли дали може да се замери самия кабел по някакъв начин?
  7. Направих теста и стана чудо - клаксона засвири. Сега остава само да разбера дали е от лентовия кабел (който наскоро смених, но не знам дали е изряден) или от самия волан. Чудех се дали има вариант причината да е в модула зад лентовия кабел.?
  8. Благодаря, днес имам възможност да направя тест и ще споделя резултата по-късно.
  9. Нямам светещ AirBag. Лентовия кабел го смених (не съм 100% сигурен, че новия е изряден, но реших да пробвам) - без ефект. Имам VAG-COM, но не знам как се прави output test и какво трябва да се гледа.
  10. Здравейте колеги, моля за съдействие и идеи относно неработещ клаксон. Колата е А4 Б6 1.9tdi 2004г. До сега съм установил следното: 1 - Тромбите работят, свалих ги и ги закачих на 12 волта - свирят. 2 - Бушона отговарящ за клаксона е здрав. 3 - Всички релета които се намират под волана са тествани и работят. 4 - При натискане на волана не се чува никакво щракане или други звуци. Благодаря предварително на всички включили се по темата!
  11. Здравейте, търся посоченото в заглавието ауди. Задължително седан и добре запазено. За контакти лично съобщение.
  12. Първо е добре да решиш коя генерация на А4 искаш да закупиш: първите два линка са b6-ци, а третия е b5.
  13. Знам, че автомата е благинка, но съм чувал, че счупи ли се, ремонта е скъп. Попринцип и аз съм за ръчка.
  14. Попринцип, мисля, че съм се спрял на 1.8т фейслифт. Благодаря на всички за мненията, нека някой да изкаже и мнение за скоростните кутии, според мен най-надеждна и лесна за поддръжка е ръчната, но искам да чуя и други мнения.
×
×
  • Create New...