Jump to content

audiforeverTDI

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audiforeverTDI

  1. Здравейте колеги, Днес отворих, капачката на антифриза и видях,че има масло и то доста. AFB мотор 2.5 TDI. Въпроса ми е,има ли този мотор охладител на маслото и ако има къде се намира? Как се сваля,за да проверя уплътнението.Благодаря предварително.
  2. Продавам помпа vp44 Audi A6 2.5 TDI 2000г. 150 к.с рециклирана цена 500 лв. Намира се в Гърция пращам с куриер!
  3. Колега днес по някое време ще кача снимки на колата
  4. Здравейте,колеги! Продавам колата си на части.След много ходене по мъките и много похарчени пари,реших да се разделя с нея.Смених какво ли не:нова турбина,рециклирах ГНП,помпа в резервоара,филтър картерни газове,термостат,водна помпа,рейка и т.н.След всяка смяна на нещо на другият ден се появява друго,писна ми! Колата е 2.5 ТДИ 150 к.с. 2001 г. АВАНТ.Намира се в Гърция пращам всичко по куриер.
  5. Интересното е,че няма грешки има само една за АБС 18259 Р1851-35-00--
  6. Здравейте,колеги! Искам да попитам,от какво може да изкарва черен дим от ауспуха въпросното Ауди Ц5? Сменил съм турбина,филтър картерни газове,помпа в резервоара.Дебитомера работи нормално.От време на време влиза в авариен режим и след около 5 минути се оправя от самосебе си.Възможно ли е да не е зацепена помпата правилно?Колата няма и нормален ряз за този мотор.Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги Днес махнах корите в багажника,оказа се че има някаква помпа в резервоара. Проблема е,че не достига ток до нея,проверих всички предпазители всичко е ок. Утре чакам ел.техник да я погледне,моля ви ако имате някакви идеи какво може да е споделете В Гърция съм и им нямам много доверие на тукашните майстори.Благодаря ви
  8. Здравейте,колеги. Преди известно време се сдобих с А6 2.5 TDI 150к.с.2000г.Колата беше ударена отпед и направих необходимите ремонти. Проблема ми сега е,че колата не пали.Всъщност пали само след обезвъздушаване и работи известно време,след което гасне и пак обезвъдушаване и т.н.Според майстора ми помпите които са в резервоара не работят.Аз искам да питам дали се е задействала някаква защита при удара,която не позволява на помпите да подават гориво към горивната система?Колата не е била в движение 6 месеца след удара и е била с откачен акумулатор.Моля за съвети и благодаря!
×
×
  • Create New...