Jump to content

Dummkopf

Members
  • Мнения

    3529
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dummkopf

  • Рожден ден 1 Септември

Друго

  • Kaра
    камион

Последни посетители

3536 профилни разглеждания

Dummkopf's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нас ли се опитваш да убедиш или себе си?
  2. А 20к за същото ама с ес-лайн броня не са?
  3. На проста шестица 11.1 си е бавен. Пипваш, бял екран, броиш 1-2-3-4-5, айде ползвай. Това важи както за търд парти аппс, така и за Фотос апп. Другите фабрични приложения зареждат една идея по-бързо, но пак е отвратително бавно. Бъгове засега нямам, ама е още рано да се каже. Нямам проблем с новия софт, имам проблем с политиката им! До вчера тоя телефон си работеше чудесно, днес вече е отвратителен за ползване. Да, аз си взех решението да натисна ъпдейт, ама се чувствам силно прецакан, защото аз съм прост юзър и когато нещо ми се предлага като ъпдейт ''отгоре'', аз сляпо вярвам, че е за добро и искат да подобрят експириънса ми. Не трябваше да ми се позволява и всичко щеше да е песен. За капак не ми се позволяват да върна назад до момента, в който бях щастлив. Хардуера е същия, софта е работил и пак би могъл да работи. Реален проблем няма, само маркетингов. Естествено, ясно ми е защо се прави. Тех-сави хората не са в моята група, те взимат най-новото и то възможно най-бързо. На мен ми е все тая за тия джиджавки и тоя телефон ми вършеше чудесна работа, можеше да върши същата още сума време. Единствения вариант да ме накарат да си купя новия е да ми ''счупят'' стария. Е, проработи, ще си купя по-нов, ама от зор, не от желание. Не съм циц, нямам намерение да ползвам един телефон по 10 години, просто сега трябва да реша проблем, който нямах и ми бе създаден изкуствено ''отгоре''. Не съм доволен...
  4. В крайна сметка струва ли си осмица пред седмица за една идея по-малко пари?
  5. Ако съберем всички мнения от темата относно бъгове в иОС 11 ще излезе, че над 50% от нещата в тия телефони не работят....баси.
  6. Нови драми и при мен. Изчезна ми реда с оператор, батерия и час. Рестартирах и се върнаха. Малко по-късно ми изчезна час и дата на заключен телефон?!?! След ресет отново сме в играта, ама това е несериозно вече... Имам и шотове, ама да не разтягам темата излишно. Ревем за нова версия час по-скоро!
  7. иОС11 на проста шестица е ужас. Половината екран зависва в лендскейп моуд и му трябва секунда-две да се оправи. Случва се всеки ден по два-три пъти. Получава се нещо такова Като прост юзър позитиви от 11 не виждам, само негативи. По-шаренките иконки са ми безразлични и не ги броя за позитив/негатив. Струва ми се, че телефона отваря по-бавно камерата и като цяло работи една идея по-мудно. Започна да зависва в приложения като ФБ и инстаграм. Изчакваш 5-10 секунди и отново имаш свободата да местиш нещо по екрана. Случва се веднъж на няколко дена. Правил съм хард ресет няколко пъти вече... търпя го и чакам да излезе нова версия. От 8 години друго освен айфон не съм ползвал и за пръв път съм супер разочарован... за пръв път и изоставам толкова с моделите, но по-старият модел не би трябвало да има значение
  8. Логиката е простичка ве, олЕ. Ябълката ми върши работа, не ме е дънила вече над 8 години ползване. За всяка следваща съм готов да си дам парите на сляпо, 'щото съм сигурен, че ще ми върши работа и няма да ми създава главоболия. Всичко извън ябълката за мен е ненужен риск. Пак казвам, т'ва не е няква неосъзната лоялност към производителя или фенщина, просто за да оцениш качествата на епъл устройството трябва да го ползваш доста време, да се замислиш назад и да си дадеш равносметка, че всъщност драми и изненади не си имал, всичко работи така, както трябва. Просто е.
  9. Нещо не разбирам. Щом за да е читав андроида трябва да е от флагманите на цена колкото айфон, защо въобще да рискуваш а не вземеш вече провереното, което знаеш, че няма да се издъни?
  10. Тайната е, че нямам навик да ровичкам безцелно като повечето набори, само ако ми трябва нещо + ало-ало.
  11. Проста шестица с 11 държи по два дена... седмицата и СЕ също.
  12. Не, но има едни, дето ползват GPS заглушители на тънки цени от братята китайци...
  13. Dummkopf

    Mp3 за Audi - A6 Avant (4F,C6)

    Нито един вариант от тия, които си дал не стават за него. 4Ф-ките са с оптика.
  14. Циганската ми душица вече рови снимките в гугъл с течащи пред шаренийките лиги!
×
×
  • Create New...