Jump to content

dakillah

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

Последни посетители

472 профилни разглеждания

dakillah's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги. От скоро съм собственик на Ауди А7 3.0 TFSI, 2012г. 300 к.с. В други форуми намерих инфо как да актуализирам MMI и Картите на навигацията. Всичко премина по мед и масло, с изключение на едно: прецака се Fader/Balance на BOSE системата. След актуализацията звука е тотално омазан Оказа се, че по време на актуализацията, трябва да се махне отметката на BOSE.... Та молбата ми е, ако има колега с такава кола и босе система, дали ще може да каже каква е кодировката в 5F, 47 канал на ВАГ-КОМ.
  2. Може да има и проблем с ключа, който светва фаровете. Едва ли е предвиден да светва и халогенната лампа...
  3. Колега, аз ходих на теглаж на светлините. На стенда всичко изглежда като по учебник. Явно тези коли са така.... И аз проучвам варианта с пускането на халогенната лампа. Ако имам някакъв напредък ще пиша.
  4. Здрасти колега. Случайно да имаш предна решетка с хромирана лайсна за ауди а6 4ф ц6 (фейслифт) ?
  5. Здравейте колеги! От скоро съм собственик на ауди а6 4ф фейслифт 2009 година. Колата е с биксенон НЕзавиващ. Въпросът ми е относно дългите светлини. Когато пресвятквам, колата освен, че мести лупата, пуска и халогенна лампа във вътрешната част на фара. Определено осветява добре. Но когато превключа на дълги светлини, премества само лупата. Халогенната лампа не се включва. Въпросът ми е нормално ли е това? Ако е нормално, то дългите светлини на този автомобил не са от най-добрите.... Има ли някакво решение на този проблем? Колата не сигнализира за никакви грешки.
×
×
  • Create New...