Jump to content

Никоо

Members
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Никоо

  1. Здравейте колеги,акттивирах си iPad Air4.Проблема е че основновно ползвам ексел на Майкрософт , но сега иска пари за да го плзвам и дава един месец фри тест, а при останалите ми Елпъл усройства е свободен ,включително и пад Air2.Другия проблем е че неми излизат контактите и емейла.Когато го активирах му дадох да ползва архивирането на телефона, а не на таблета,дали в това не е проблем?Ако някой може да помогне ще му бъда благодарен.
    Поздрави,


    Sent from my iPad using Tapatalk

  2. Доволен съм от сервиза на Еленовско шосе,в лявово има реклама на Тотал.


    Sent from my iPad using Tapatalk

    Правил съм обслужване ангранажна група, смяна съединител и махових,рейка ми правиха и съм доволен.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  3. Здравейте,след 10 годишна употреба съм решил да пенсионирам рендето поради много ръжда.Колата ми служи вярно без фрапантни ремонти,все още си я търкалям не съм на зор .Реших да сменя марката поради здравите купета и мотори на Ауди.Дизел ще е но прочетох не много хубави неща за моторите тип помпа-дюза .Семеен съм с две деца така ,че А 3 ще е 4/5 врати.Благодаря за мненията,ще помоля само без караници и спорове .

    Ако е А4, гледай да НЕ е 2.5TDI,аз от 1,9 помпа дюза съм доволен.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. Точно така е,В6 няма дневни светлини,освен ако не си сложиш модул и дългите да святят на определен%,без да свети таблото и габаритите.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. няма кой външен да ти отговори! 
    Различен клас автомобили са, зависи от бюджета, състоянието им, но за мен няма смисъл 2.7, по-добре 3.0 - подобен разход на гориво, една и съща поддръжка, различен вървеж и принципно 3.0 имат повечко екстри. 

    +1


    Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...