Jump to content

Kstoichev

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kstoichev

  • Рожден ден 25.04.1983

Друго

  • Kaра
    A4,2.5TDI,QUATTRO

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

1345 профилни разглеждания

Kstoichev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Стоп машинката. При мен на А4 Б6 2.5ТДИ Куатро, като ми светнаха ABS-a и ESP-то едновременно, се оказа, че стоп машинката е заминала. Смених я и всичко се оправи. Намирасе зад педала на спирачката.
  2. Здравейте и от мен. Предстои ми смяна на предни амортисьори,тъй като се оказа че единият ми е изтекъл. Става въпрос за А4 б6 Авант 2.5 ТДИ Куаттро 180к.с.Проблема е че незнам с какви съм в момента, и какви трябва да взема. Знам че съм с твърдото окачване.
  3. Kstoichev

    ТВ - RNS-D

    Колеги,какво стана с тази черна кутия?Тъй като аз все още не съм ходил никъде да ми я отварят,някой не е ли отворил вече да каже как става.
  4. А има ли отделен бушон за задната чистачка.И кой номер е?
  5. Kstoichev

    VAG COM

    Ок,изгледах го.Довечера като се прибера ще пробвам,благодаря ти.Ако имам някакъв проблем ще пиша.
  6. Kstoichev

    VAG COM

    Да с 64битова съм,и как да позволя неподписани драйвери да инсталирвам?
  7. Kstoichev

    VAG COM

    Кабела ми е син на цвят. Колеги,не ми позволява а инсталирам драйвера.Изписва ми Driver install failure.Защо така?
  8. Kstoichev

    VAG COM

    Аз ги имам драйверите на малкия диск с програмката където ми върви с самия кабел. Или трябва и някакви други драйвери? Освен тези в диска.
  9. Kstoichev

    VAG COM

    Благодаря ти колега за инструкцийте,но това е за Уйндоус XP,а аз ще работя със Уйндоус 7.Няма проблем,ще се справя.Довечера ще пробвам да инсталирам програмата с драйверите,и ако нещо не ми се получи ще пиша за помощ.
  10. Kstoichev

    VAG COM

    Здравейте колеги,и аз да се похваля че се здобих със кабел KKL Vag Com 409.1 и малко CD с програма VCDS-Lite.Проблема ми обаче е че незнам как се работи с програмата.Гледам в интернет има много клипове и в ютуб,как се инсталирва първо самата програма,инсталирва се и драйвър отделно който го имам и него в диска.Но истината е че незнам дали ще се справя.Затова ви моля за малко помощ и съдействие.Аз съм от Пловдив,и ако има някой който да си отдели от свободното време да ми помогне да инсталираме програмата на лаптопа,и после да ми се обясни как се работи с нея ще съм много благодарен.Ще съм доволен даже и чрез Team Viewer да ми се помогне с инсталирането на програмата,но със самата работа вече ще помоля някой който наистина знае какво прави защото не е шега работа това.А аз си признавам че със начинаещ в тази област,но нали знаете мерака какъв е при положение че се снабдих с такъв кабел.Да си правиш диагностика сам,и адаптаций и т.н.т.От това по хубаво няма нали?Ще очаквам помощ от ваша страна.
  11. Колеги,и аз го имам същия проблем със шофьорската седалка на моята Б6.Та последно-това ли е само оправията както е описано в по горните постове.
  12. Днес говорих с личният ми майстор, който до преди години работеше в Ауди сервиза на Лиляна Димитрова в Пловдив, но от няколко години си направи собствен сервиз. Та думите му бяха следните-Коце,ако искаш да си останем приятели си намери някой друг майстор който да ти го смени този висящ лагер. Аз го питам защо не иска да ми го смени той, а той ми обясни че тези лагери които ги предлагат биле Турски -тоест ментата. Никъде съм нямал да намеря оригинален висящ лагер по магазините. И ако ми сложи този Турски лагер, после са щели да се появят някакви големи вибраций в купето, и се едно съм щял да играя кючек в колата от тези вибраций. Вибрацийте се получавали от тези ментата лагери, тъй като не биле оригинални и оттам се получавало всичко. И заради това ми каза че не иска да ми го прави той, за да си останем приятели. От една страна добре, че поне ми казва истината човека. Не му е целта само да ми вземе парите, а е важно крайния резултат. Само да отбележа че човека цял живот оправя само Аудита най вече,така че е на ти с тези неща и му вярвам. До сега каквото ми е казал е било точно така. Иначе ако си намеря същия кардан, ще ми го сложи. Каза че нямало проблем ако намеря същия кардан. И сега какво излиза, да почвам да търся същия кардан ли?Направо ми пуши главата колеги честно ви казвам. Дайте някакви идеи как да процедира в моя случай. Просто ме дразни това тупкане на моменти от този лагер, иначе нямам никакви проблеми с вибраций в купето и темподобни.
  13. Ами моя майстор не иска да се заема, защото не я е правил тази операция до сега. А по рамата не ми излиза точния лагер. Те са три,четири размера. И сега като намеря майстор който да ми я свърши тази работа,като ми свали моя лагер с него ще търся същия. Но докато не ми свалят моя, няма как да знам какъв лагер да взема. Затова чакам вашите предложения за кадърен майстор в Пловдив.
  14. Колеги,предстои ми смяна на висящия лагер на кардана.Проблема е че до скоро само лагера не се предлага отделно по магазините,а предлагат целия кардан комплект.Става въпрос за Ауди А4 Авант,2.5ТДИ,Куатро,2002г.Гледам че има много изписано по темата,но все още никой не е написал как точно си е разрешил проблема със смяната на висящия лагер на кардана.В интернет попаднах на един сайт-http://www.dbk-dimitrov.com/dbk-dimitrov-висящ-лагер-audi-a6-30-mm.В този сайт предлагат въпросните лагери.А в този казват че изработката била по добра-http://aquila-bulgaria.com/wp-content/uploads/katalog_bearings_-_aquila.xls_2.pdf.До тук решихме проблема с намирането на лагера,вместо да се купува цял кардан.Защото цената за нов е около 2000лв.а за кардан втора употреба е около 300лв.Проблема ми е следния,че нямам подходящия майстор който да ми го смени този лагер.Защото до колкото разбрах,при свалянето на лагера трябвало да се бележи.Имало шлици от двата края,и ако не се бележи ,като се сложи новия лагер има вероятност да сме разбъркали шлеците и с две думи ще хвърля целия кардан накрая.За това ви моля за помощ-Къде в Пловдив ,и при кой майстор ще ме напътите където да ми свърши тази операция.Благодаря ви предварително.
  15. Колега,къде е това Еврован?И защо само 3месеца гаранция,при положение че си взел чисто нов лагер? И лагера ти ли си го взе,и от къде?
×
×
  • Create New...