Jump to content

кокалеца

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно кокалеца

  • Рожден ден 27.04.1987

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 1.8 125hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

кокалеца's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги , търся си предна броня за А4 B5 1996г преди фейса. Най-добре ще е ако цвета и е тъмно син с номер на боята LZ5L , но може и друг цвят. Чакам вашите предложения тук , на ЛС или 0888400831. Поздрави!
  2. Здравейте,колеги. Може ли да ми кажете от къде да си купя този модул.Обиколил съм в половин София моргите , но нямат. Трябва ми за '97г. белия модул. Ако някой има или знае къде има нека каже. Благодаря предварително! Поздрави!!!!
  3. Колега Thule е марка . Има доста фирми които произвеждат автобоксове,напречни греди , ски багажници и т.н.
  4. Здравейте , колеги . Търся си дисплей за външна температура (самото модулче,което се поставя в таблото) заедно с буксата с кабелите(поне 10-тина см.) Колата е А4 B5 '97г 1.8 125hp. Тук вече ми е самия проблем , че не намирам такова което ми върши работа, а само такива за по-нови години '98+. Модула трябва да е бял на цвят , а не черен. Part # - 8D0 919 272 B Давайте предложения тук или d.koledarov@gmail.com или 0885 404 537
  5. Колега тва е за овтоматиците. Дисплей за скоростите (P-R-N-D-1-2)
  6. Здравей,колега .Писах ти на лично , но нямам отговор , затова реших да пиша и тук. Дали има следния артикул: Това е за А4 Б5 8D0 919 272 B - дисплей за външна температура.Модул, който се монтира в таблото. Поздрави!
  7. колега огледало си купи от Auto+. Бяха по 20-25лв с подгрев,сини,асферични. Поздрави
  8. Здравейте ,колеги търся такава рейка.Искам да е здрава (да не се налага да я рециклирам ). Миналата година се ударих на Витоша (беше страшен лед) и се оказа ,че съм я изкривил. Когато ми я ремонтираха колата ми казаха , че е заминал само външния накрайник (бил се изкривил) защото ударих другата кола с джантата и псевдо майсторите ме увериха , че всичко друго е ОК,но се оказа че не е . За предпочитане офертите да са от София Предлагайте тук. Поздрави
  9. Здравей,колега.Интересува ме цена за пълен комплект ремъци,ролки и водна помпа (ангренажен и пистов) за А4 Б5 1.8 125hp ADR. Поздрави!
  10. Колегата ru6 трябва да каже как са му вързани неговите.И аз бих се възползвал от тази екстра.
  11. Здравей ,колега. На комбито е точно над плафона в багажника(предполагам че при теб е така.Точно под антената.) Цитиране на предходен пост!
  12. Здравейте колеги.Издирвам горе споменатите неща.Огледалата да са с нагряване и прибиране. Моите като цяло са здрави , но са изгорели реотаните,но не мога да сменя само стъклата , защото са залепени с силикон за прозорци (черния). Също така и лостчето за мигачите (то май всички лостчета са заедно), защото вече не мога да примигвам на къси - дълги.Иначе когато го бутна напред си превключва. Давайте предложения тук или на лично
×
×
  • Create New...