Jump to content

shter

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    без спирачки

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    vidin

Последни посетители

866 профилни разглеждания

shter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте колеги,и честита нова година на всички!!!! аз сам човека който се отказа от покупката на автомобила на колегата.не целя да се заяждам с никого но мисля да споделя мнението си относно автомобила му... знаейки за забележките на колата а именно изтърканото копче на фаровета,счупеното копче на подлакътника,фаровете за полиране,и малкото скасано на седалката и счупеното странично огледало,реших да тръгна от видин и да купя колата. относно мотор и ходова част, те са без забележка ,но колегата не ми беше казал че колата има доста външни забележки а именно-предна броня ожулена в дясно ниско,преден десен калник с деруга,предна дясна врата с ръжда около 5 стотинки,заден десен калник с ,,портокалов,,ефект боядисан нескопосано и отгоре на всичко лака му е започнал да пада-не ми беше нужна лупа да го видя,започнала ръжда около стъклото на задната врата.летните гуми от четери станаха три,в по горния пост на колегата,това не го пише а едва сега,зимните гуми са според мен за боклука...сега всеки може да си прецени дали за тази максимална цена на този автомобил си заслужава.а не колегата да ми показва полицата от автокаското,и да ми казва да си я оправя сам.
  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОЛЕГА!!! ТОВА Е ЕДИН НАИСТИНА СТОЙНОСТЕН АВТОМОБИЛ!! НЕЗАВИСИМО ЧЕ КАРАМ 4Ф-КА КАТО ВИДЯ АЕЛ ОСТАВАМ МУ ФЕН ЗАВИНАГИ.....
  3. shter

    гуми и джанти за 4ф

    благодаря колега.. обявата вече ги има и в форума в раздел джанти и гуми-цената тук е 1150 лв а в олх -1100.колегата пише че гумите са неразличими от нови.
  4. shter

    гуми и джанти за 4ф

    здравейте колеги.. в момента на аудито сам със стандартният модел гуми -225/55/16. в олх ми харесаха едни авус ронал-8jx18et 45 5x112,но гумите са 235/40/18,на капачката на резерваре този размер го няма а има245/40/18. бих искал да попитам има ли колега да кара с такива гуми независимо че ги няма като като размер.
  5. ЗДРАВЕЙТЕ, БИХ ИСКАЛ ДА ПОПИТАМ НЯКОЙ КАРАЛ ЛИ Е С ЗИМНИ ГУМИ ХАНКООК-http://www.gumi7.com/bg/tire/132876/HANKOOK-W320+XL-225-55-R16.html ДИЛЕМАТА МИ Е С НОКИАН-http://www.gumi7.com/bg/tire/132828/NOKIAN-WR+D4+XL-225-55-R16.html ЩЕ САМ БЛАГОДАРЕН ДА ПОМОГНЕТЕ С МНЕНИЯ
  6. здравейте!!! искам да помоля,ако има някой колега от габрово да хварли един поглед на тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448963721180968&slink=c2juk5 много ще бъда благодарен,защото ми писна да обикалям по обяви и на снимките да е едно а в действителност трагедия...от видин съм и всичко ми е малко по далече. предваритено благодаря.
  7. маг.фармацевт-управител на аптека
×
×
  • Create New...