Jump to content

Вълчанов

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8 quattro

Персонална информация

  • Локация
    София

Вълчанов's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, понеже не успях да намеря подобна тема, реших да създам такава. Възможно ли е да се повдигне купето на А4 1.8 куатро 2000г., с модификация по окачването или някакъв друг вариант, който да не обхващя груби и безкрайно скъпи корекции? Много се любувам на проходимостта, но понякога високите неравности по пътя, а и наскоро високото ниво на снега оказват влияние, а когато колата остане "по корем" във въздуха и 4х4 не помага. Благодаря предварително за мненията!
  2. Здравей, Катализатор или резонаторно гърне за ауди А4, 2000г., куатро, 125к., бензин, комби, дали се намира и на каква цена?
  3. Здравейте, Колата ми е А4, 1,8 куатро, 2000 - фейслифт. Лявото огледало не ми грее. Добрах се до кабелите и има постоянно напрежение. Не успях да сваля стъклото и за това не съм мерил има ли и какво съпротивление на реотаните. Огледалото е разделено на две секции по вертикала, по-малката също има изкарани клеми, предполагам са с отделни реотани или? Ако прехвърля захранването на тях дали ще има ефект или по-добре направо да купя ново огледало? Според мен греят постоянно и двете. Дясното работи и при 5 и при 16 градуса. Също така, сложно ли става прехвърлянето на огледалата към подгряването на заднния прозорец?
  4. Здравейте колеги, Септември месец си купих а4, 1.8 куатро. Без турбо. Повечето хора викаха "еее то мъртвец с тоя мотор и куатро". Да ама аз съм доволен. Колата е стабилна и си има ряз, колкото да изпревариш. Аз не страдам от дрифт или скорост мания. Стабилността е важна. На първият сняг реших да я засуча насам-натам. Хах, на 4-5тия опит се отказах, въпреки изтърканите летни гуми колата не се завъртя, нито поднесе. Е някой ще каже, че е до майсторлък. Ами дори с предната ми 80-ка с предно съм успявал да я фръцна в момент на лудост. Чакам да видя в големите снегове как ще се държи. Повече проблем видях с ABS-a. При по-рязко натискане на педала на сняг колата влизаше в лек резонанс. Не бях свикнал и с жуленето и твърдината на педала при включен ABS. Та относно куатрото съм чувал, че при по-силен мотор при рязка маневра можело да се завъртиш на място. Колегите с по-мощни мотори да споделят. Според мен при куатрото се усеща повече шума при движение и особено над 100км/ч. Може би и от възрастта, все пак е на 14 годинки. Като цяло съм доволен, само дето на 200 км градско в София ми се разхлопа предницата. Пък там работата доколкото знам става дебела от към финанси.
×
×
  • Create New...