Jump to content

plamkata

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно plamkata

  • Рожден ден 30.10.1989

Друго

  • Kaра
    audi a4

Персонална информация

  • Пол
    Female

plamkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. plamkata

    ауди а4 - не пали!!!

    Смених акумулатора, от там беше проблема. можете ли да ми кажете от къде да проверя маслото на скоростната кутия. само него не съм погледнала. преди 6 месеца някъде го гледаха в сервиз - беше ок, но ми се иска да му нагледам нивото накъде е. Има ли начин, или пак трябва да ходя в сервиз?
  2. plamkata

    ауди а4 - не пали!!!

    От Добрич съм. В момента колата е зарязана на един паркинг. Просто в неделя следобед не ми се занимаваше с нея. Сега се сетих, че като зареждах последния път нещо ми се стори, че хич не върви. Да съм я карала 20-тина км и вчера сутринта я оставих, днес следобед - проблем! Когато беше студено палеше трудно, но палеше от първия път, нормално си загряваше.Оборотите играеха между 1000 и 1200, но това само докато сложа на Д и си ги смъкваше на 800. Цитиране на предходен пост!
  3. Имам ауди а4 1,8 бензин 1996г. с автоматична скоростна кутия и не пали. От къде да започна проверката по проблема? Под колата, под шофьорското място има изтекла четност. Всички течности в колата са си по местата(може петното и да не е от мен, но като че ли е прясно и е доста голямо). При контакт всички лампи си светкат, при опит за палене пищи и свети лампа за бензин, бензин има и стрелката си показва, че има. Дори не успява да завърти. Едвам се чува някакъв опит от колата аха аха да тръгне да върти, но уви - не иска. Всички пампички започват да примигват все едно не им стига ток и до там. Свещи? Акумулатор? Бензинова помпа? Или някакъв по-сериозен проблем?
×
×
  • Create New...