Jump to content

ДЕНТАСТОМ

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ДЕНТАСТОМ

  • Рожден ден 8.07.1959

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

764 профилни разглеждания

ДЕНТАСТОМ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колеги, много сте отзивчиви! dilman е абсолютно прав, че не мога сам да се справя с инсталацията на нави и карта. За това ако имате идея за спец в Стара Загора или около нея, който да го направи качествено и на сносна цена - давайте, а ако такъв чете форума - да не скромничи, обади се. Отново благодаря на всички Ви, помогнахте ми много! Ако се налага, ще Ви тормозя!
  2. dimlan, baba, Вашето мнение отчасти ме обнадежди, защото мисля че германеца няма да прави визуално еднакви устройства, ама знаеш ли... Продавачите в ибей предлагат същото устройство като ДВД навигация, а не навигация с SD. Онова, което ме притеснява най много е, че при натискане на бутона НАВИ на дисплея се изписва; навигацията не е на разположение (navigation is not available). Този надпис как го разчитате - в момента не може да се ползва или навигация няма като хардуер. Моля колеги с автомобили А6 феислифт 2010 г, 3.0 TDI 4F2 C6, Quattro, 240 к.с. да се свържат с мен тук или на ЛС, за да видим какви устройства имат те занавигациите и как работят.
  3. Колега K.Valchev, автомобилът е седан и в багажника в ляво няма кора за сваляне. Колегата nikif1 е абсолютно прав за наличието на кабели в дясно. Има само 2 свободни, но те май да свързани с евентуална ГСМ антена. Първите 3 снимки: За съжаление не мога да ги кача всички, не зная защо! Както ме посъветва N1995 започнах да търся Navi Unit и се указа, че това което ми предлагат за моя автомобил го имам в жабката. Ето вижте на 4-тата снимка. Поне на външен вид е като моето. Като продавача от Англия твърди, че това е 3Г ММИ навигационна система за а6 и а8, произведено на 05. 2010 г. Нямам идея защо отделните отговори към Вас излизат заедно... дано да ги прочетете.
  4. Колеги, благодаря за активността, с която се опитвате да ми помогнете. За съжаление мъглата не става по-рядка. Ще отговоря на всеки един какво съм намерил, прочел и видял та дано да успеем заедно да стигнем до решение на проблема.
  5. Утре ще снимам отзад в дясно, в ляво няма нищо.
  6. N1995, дали е възможно да е окабелена колата и ако е така къде да търся кабелите за навигацията?
  7. Kpematop, не мога да отговоря на въпроса ти... за дисплея ли става дума? Преди 2 седмици го купих и съм пълен лаик Би ли ми обяснил?
  8. Здравейте колеги, Искам да предложа на Вашето внимание още един мой проблем, за чието решаване ще ми е нужен компетентен и аргументиран съвет. Предвапрително благодаря за Вашите мнения, предложения и споделен опит. Проблема е липсата на навигация в автомобила ми - Ауди А6 3.0 ТДИ, 4х4, 4Ф2 Ц6, 2010 г. Мислех, че такава кола не може да е без навигация... е може! В жабката има устройство "Ауди мултимедия" със слот за 2 СД карти и диск, но не чете ДВД формат, поне на внука дисковете с детските филми не чете. На централната конзола има бутон NAV, но няма джойстик При натискане на бутона NAV на екрана се появява това: При натискане на бутон MEDIA - Желанието ми е да запазя фабричния вид на колата, но да имам навигация. Очаквам идеите Ви!
  9. Огип, когато се свалят лупите на 4Ф-ката фара с бронята ли се демонтира или може да се свалят без демонтаж на фара?
  10. Eracer, имам копче NAV на централната конзола, но при натискането му се получава надпис "navigation is not available" или нещо такова, в жабката има устройство ауди мултимедиа с 2 СД карти и диск... и ядец! Мисля да пусна тема за идеи как да се излезе от тази ситуация без да се нарушава оригиналния вид на колата.
  11. Sunshai, може ли да обясниш на мен лаика какво значи "друга кодировка"?
  12. На мен ми предложиха да отида в Автохит (дилъра на Ауди в СтЗ), за да ми регулират фаровете... ама това как ще ги накара да светнат повече?! Цитиране на предходен пост!
  13. Здравейте колеги, Преди за започна изложението искам да се извиня първо за техническата си неграмотност, която няма как да не се прояви. И второ за главните букви, с които съм написал името си - това не е защото съм важен, а заради годините и професията, зрението ми много по лесно чете едрия шрифт. По темата: Става дума за тези фарове - А6 4Ф2 Ц6, 3.0 ТДИ, 4х4, май 2010 година. От ляво на дясно са: мигач, биксенон, халоген (отбелязан със стрелкичка) и под тях дневна лед светлина. На къси/дълги свети биксенона. Халогена светва с много ярка светлина само при премигване (дръпване на лоста за фаровета). Въпроси: 1. Възможно ли е да се направи халогена да свети заедно с дългите на биксенона? 2. "Уморяват" ли се ксеноновите лампи в биксенона за 4 години и трябва ли да се сменя, защото определено не ми харесва как светят на къси и дълги? Благодаря предварително за всяко мнение!
  14. Здравейте колеги, Предварително да поясня, че съм нов във форума и като собственик на Ауди (5 дни). Като добавим и това, че съм зъболекар донякъде ще извини невежеството ми. Може би не е тук мястото, но искам да задам въпроса си, а той е: Купих А6 3.0 ТДИ, 4х4, 05. 2010 година, но не мога да подкарам навигацията. Възможно ли е този автомобил да няма навигация?
×
×
  • Create New...