Jump to content

r_karacenov

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно r_karacenov

  • Рожден ден 6 Октомври

Друго

  • Kaра
    A3 1,9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    пазарджик

Последни посетители

508 профилни разглеждания

r_karacenov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Каква марка са оригиналните? От къде мога да си купя и какви пари вървят приблизително?
  2. Здравейте,препоръчайте ми марка тампони за стабилизираща щанга защо ми писна..."майстора" ми втори път ги сменява с някакви за по 5,6 лв (хем съм му казал да сложи нещо качествено) и след 2 седмици пак се разкърцват. А не съм сигурен дали и самата щанга не е проблема нещо? Някой да сподели ако е имал такъв проблем.
  3. Кой предпазител е за чистачките? И не е ли един за предните и задната?
  4. Здравейте,днес както си карах и изведнъж ми спряха чистачките... Къде да търся проблема? Задната чистачка си работи(значи няма да е предпазител). Пръскалките и те работят. Моторчето къде се намира или нещо реле?
  5. Здравейте, аз ще сменям на 1.9 110кс AHF. В магазина ми казаха,че събира точно 2 литра, така ли е?
  6. Мойте бяха феродо и се изкривиха...
  7. Здравейте колеги,изпуснал ми е единия преден амортисьор и трябва да го сменявам. Понеже не съм много в час,ако може да дадете по едно мнение : ) Аз мисля да сменя и двата предни направо. Да ми препоръчате каква марка да си тъсря,искам да са качествени и средно колко струват да мога да се ориентирам. Налягане на газ или на масло да са? Гледам че има за автомобили със спортна ходова част и без а мойта не знам каква е :\ Колата е А3 1.9 TDI 110кс 2000г.
  8. Мисля,че това е схемата. Понеже и аз мисля да подмена меркучлетата и я намерих в нета. Ако има някой по компетентен да каже
  9. Много странно,че вече не духа това беше моментно само :/ А тази схема дали е вярна и за каква турбина е (променлива геометрия или не променлива)
  10. От тук А там не трябва ли да има нещо маркучле?
  11. Много странно,днес като карах колата нямаше никакъв проблем а вчера все едно нямаше турбо. Може ли да ми кажете какво е това на снимката (ограденото в червено) защото като нямаше мощност колата,от него духаше въздух. А сега като си върви не духа
  12. Здравейте, колата е 1.9 tdi 110 кс. Да попитам може ли аз да си проверя вакума на турбото или трябва да отида в сервиз. Защото за втори път ми се случва да губи мощност,миналия път едното маркучле се беше спукало,но сега ми изглежда здраво.
  13. Аз съм засичал мойта кола с GPS и на таблото ми показва някъде с 4 км повече а като пусна на климатроника да ми показва скоростта там пък с 2,3 по-малко показва... Два различни датчика за скоростта ли има?
  14. Нафтата си е чиста,няма боклук в нея плюс това съм я прецедил,просто усещам,че сега колата е малко по-слаба. А исках да питам дали има на резервоара някъде нещо като пропка за източване.
  15. Здравейте,вчера си купих малко нафта на по ефтино напълних резервоара и сега не върви както беше Някой точил ли е резервоара,понеже пробвах с маркучле ама нещо не става.
×
×
  • Create New...