Jump to content

JK1956

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 AEL Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

577 профилни разглеждания

JK1956's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На никой ли не се е случвало? Всички касетофони работят без проблем. Пускаш го и не свири страшно силно или пипнеш ли копчето и всичко отива на макс. Някой не се ли е сблъсквал с този проблем и как е решен. Благодаря предварително. Честит трифон зарезан на всички.
  2. Вероятно е писано но не знам как да го намеря в форума - извинете ме предварително не работи копчето за усилване/намаляване , подлежи ли ремонт?
  3. Не показва Т стои под 60о . Дразни ме, не е нормално.
  4. Намерих го. Продължавам да търся проблема.
  5. Къде с намира датчика за Т на маслото?
  6. Уреда за т на маслото не вдига повече от 60 . Подменен дадчик - същото. Снето табло отзад има букса с един кабел черен, беше изключена, като я включа уреда за Т забива крайно дясно. Моля за съвет, БЛАГОДАЯ предварително
  7. JK1956

    нивомвр гориво

    Да , намерих капачката. Снех нивомера. Оказа се че двата контакта са оставили бронзови следи по цялата мерителна скала. Почистих я с финна шкурка и сега работи мисля добре. благодаря за помоща.
  8. JK1956

    нивомвр гориво

    Благодаря почвам и ще видя до къде ще стигна.
  9. JK1956

    нивомвр гориво

    Благодаря , но не е ли залепна тази изолация?
  10. JK1956

    нивомвр гориво

    Имама ново питане, къде се намира горната гърловина на резервоара, където са тръбите изход и вход и системата за показване ниво на нафтата, че имама проблем и не пада под една черта. Благодаря предварително,може и снимки ако има.
  11. Да ауспуха е с прегради и газовете минават на зигзаг, дано е това, сваля се гърнето и като с разклати с изеснява. Успех.
  12. Здравей колега, не съм 100% сигурен но може да имаш откъртени прегради в ауспуха.
  13. Подмених клемореда на контактния ключ. Преди това със стария когато изгасиш колата и извадиш ключа то радиото спираше да работи , асега не ,продължава да си свири. Моля къде да търся проблема? Предварително благодаря.
×
×
  • Create New...