Jump to content

Ermak

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ermak

  1. Днес проверих клапите всичко работи остана радиатора някой може ли да каже каде в Пловдив ги прочистват, отпушват и т.н.
  2. В норми е да. Къде е този радиатор мога ли да стигна до него?
  3. Здравейте колеги. Първо да отбележа, че прегледах темите по въпроса но не успях да намеря решение на проблема. Трябва ми малко помощ или да ми препоръчате някой който може да ми реши проблема. Климатроника не иска да духа топло или поне през повечето време. Отвреме на време се оправя и започва да духа нормално но през повечето случай духа студено без значение къде ще го насоча горе доло или посредата навсякъде духа студено. От Пловдив съм колата е б6 2.0
  4. Здравейте. Искам да подновя темата ако позволите. Значи имам същия проблем микро ключето не подава сигнал на модула. Преди няколко дни разгобих всичко разгледах буксите кабелите всичко изглежда наред. Когато върнах всичко по местата си проработи. Дори се чуваше цъкането на модула (понеже го бях изкарал и него) при натискане на микро ключето. За жалост обаче точно когато реших, че се е оправило уви пак спрея да се отваря? Някакви идеи? Възможно ли е микро ключето да е прецакано нещо и не винаги да изпраща сигнал? Още нещо копчето за багажника на дистанционното никога не ми е работило там какъв може да е проблема?
  5. Марката не подлежи на коментар аз кабриото, че ще го ползвам ще го ползвам но рядко и на дълъг път разбита се. Другия вариянт е А5 но за нея ще почакам повечко просто ми помогнете ако можете да намеря твърд таван за да може да се кара колата спокойно в градски условия без да се притеснявам къде съм паркирал дали е в гаража или съм я оставил на открито. Това ми е идеята
  6. Здравейте, харесал съм си една б6-ца купе както знаете всички са кабри, а аз несъм голям фен на кабрио колите но това е компромисен вариянт хем да е А4 хем да е купе дайте съвет каде мога да си намеря или каде могат да ми направят hardtop за въпросната кола.
  7. Ermak

    Какво означава това?

    Аз нямам копче там друг вариянт за превкючване?? Щях да отварям тема по въпроса даже.
  8. Вързахме го с някъква жица (не разбирам много и не мога да обясня точно) но след като му пусна ток или там му даде някъкъв импулс микроключето работише. Затваряхме багажника и го отваряхме от там няколко пъти. А за борда немога да кажа утре ще проверя дали свети
  9. Пробван е работи пуснахме му ток от другаде и си работи без проблем
  10. Супер на несам се и надявал на толкова изчерпателен отговор благодаря ако се сетя още нещо ще питам
  11. Под левия ти крак ама тои човека ти е дал тема кадето е обяснено по подробно
  12. Не мога да намеря същия по нашите морги разпитвал съм. А това за настройките не го разбрах как да ги запиша и после да ги прехвърля на новия ?
  13. Здравейте, наскоро си купих и аз а4-ка б6 но от самото начало багажника не се отключва с централното, фабричната аларма свири постоянно, общо взето това са и проблемите. Проверихме всички кабели ключалки всичко е наред и извода беше че комфорт модула прави номера. Намерих един със същия сериен номер но от англия от кола с десен волан дали са еднакви какво ви е мнението? Първата снимка е на моят модул. Искам да попитам дали подлежи ли на ремонт? Има ли хора които да го прегледат дали не е прекъсната някоя писта може би или нещо дребно? В ауди ми обясниха, че сигнал до модула отива но не се връща импулс до ключалката за да отключи.
  14. Комфорт модула отговаря за всичките неща които си изредил. Провери дали не попаднала влага при него.
×
×
  • Create New...