Jump to content

Любо 2

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Любо 2

  1. Не мисля,че има дефицит за частите! Моторът с код AEL е 140 к.с. В комбинация с куатро задвижване,е перфектен автомобил! Проблема е,че са доста стари и някои ги гони ръждата. Много здрави автомобили!
  2. Моят прокапа в най-долната част.Дупчицата е съвсем малка,като от игла.Засега един приятел го залепи с някакво лепило,но колко ще изкара не знам.
  3. Ради,благодаря за информацията,но мисля да подмина и двете оферти!Ще се ориентирам към други,алтернативи!!! То много агресивни тези австрийски химикали!Щом са успели да навредят на железният AEL!!!
  4. Нямам си на идея и аз.За сега съм закърпил положението,временно.А и трудно се намират,здрави.
  5. Здравейте!Имам едно питане,относно резервоар.Тъй като резервоара на AEL-ла протече,съм намерил от S4 c4 2.2 20 v turbo.Дали ще стане? Моята е А6 с4 2.5 тди Авант куатро. Това е въпросният резервоар. Благодаря!
  6. Купувам лоста за мигачите с бутона за темпомата за А6 С4 2.5ТДИ авант куатро 96г. тел. 0882408252 или на л.с.
  7. Някой знае ли къде се намира,въпросното реле за мигачите?
  8. Аварийни имам. Всичко останало си свети нормално.Интересното е че изчезват по време на движение.След като загася мотора и след това стартирам,започват да работят.До следващото спиране. Ако проблема е лоста,от Ауди ми обявиха цена от 378 лева!!! При мен релето не се чува.
  9. Здравейте колеги!От известно време имам проблеми с мигачите. Светят когато си поискат.Ако някой е имал подобен проблем,моля нека да сподели.Имам съмнения за лостчето,но нямам доказателства за това.Лостът е с бутона за темпомата. Благодаря!
  10. Любо 2

    ABS

    Купувам компютър за управлението на ABS+EDL за А6 С4 2.5тди авант куатро 1996г. Номер по Bosh 0265109031 тел. 0882 40 82 52
  11. Здравейте!Отдавна не бях писал по проблема с ABS,но драмите продължават с пълна пара.Взех друг блок със същите номера като този на колата.На място пред моргата го пробвахме с момчето,като му закачихме буксата и лампите изгаснаха.Взех го съответно и газ при приятел да го сменяме.Обаче пак ударихме греда.След монтажа лампите останаха пак да светят.И най-интересното е че на диагностиката показва същата грешка като при старият блок -реле J 106 solenoid.А мистерията стана още по-пълна след,като извадихме буксата и отчита същата грешка като при сложена букса. Вече не знам какво да правя.В безизходица съм.
  12. Всичко е прегледано,включително и гривните.Няма промяна.Сега търся нов АБС блок.Най-вероятно там ще се окаже проблема.Когато има развитие по дилемата,ще пиша.
  13. Благодаря на всички колеги,които взеха отношение по проблема.Тези дни ще я откарам при приятел да прегледа как са гривните и тогава ще мислим как да сваляме датчиците,по-възможност без поражения.Пръскал съм ги няколко пъти с WD40,но дали ще излязат един господ знае. Цитиране на предходно мнение!
  14. Благодаря за насоките.Ще търся друга помпа за проба и тогава ще се разбере най-вероятно на къде отиват нещата.Между другото,датчиците за замерени от буксата на компютъра и дават еднакво съпротивление.Дано се намери друга помпа за проба. Цитиране на предходно мнение!
  15. Блокът е проверен за студени спойки.Пиновете са презапоени.И най-вероятно,проблема ще се окаже че е механичен.Не знам вече какво да си мисля.
  16. А може ли да се отремонтира или трябва да се замени със здрав? Цитиране на предходно мнение!
  17. Има ли вероятност да е повреден АБС блокът?
  18. За кои водачи става въпрос?За тази в ABS блока ли?
  19. На спирачните апарати им е направена профилактика и работят нормално.Спирачната система е промита,и са сменени маркучите и спирачната течност.В момента съм извадил буксата на ABS-а и нямам проблеми със задържането на колелата,само където 2 лапи ми вадят очите.
  20. Здравейте!Имам проблем с ABS-а на автомобила откакто го взех.При спиране с ниска скорост,педала започва да рита принудително без причина.След това при потегляне усещам че накладките задържат и след това отпускат.Така е при всяко тръгване и спиране.При по-висока скорост и натискане на спирачките, го няма този проблем.Само при самото привеждане на автомобила в покой.Закачихме диагностиката,но тя не отчита никаква грешка.И проблемът не може да бъде локализиран. Та въпроса ми е къде да се търси проблема? Благодаря
×
×
  • Create New...