Jump to content

sokola

Members
  • Мнения

    1999
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sokola

  1. Изпратил съм ти го на лично. Кажи ако можеш да предложиш вариант.
  2. MMI Navigation (MIB-HS) това е навигацията! Къде мога да видя вида на мултимедията?
  3. Здравейте, Трябва ми карта 2022/2023г. за Q5, има ли някой, който срещу разумно заплащане може да ми я направи на SD карта?
  4. sokola

    AUDI Connect

    При мен е така. Но това се дължи на липсата на хадуер в колата, така че нищо не може да се направи. Колкото по нова колата толкова повече хардуер.
  5. sokola

    AUDI Connect

    Има още един вариант. Вградената сим се оправлява от https://audi.cubictelecom.com/bg можеш да заплатиш директно на тях(като си направиш регистрация) като няма обвързващи договори и имаш данни навсякъде в европейския съюз
  6. Google maps карта, която към момента е 2019/2020г. при мен и няма онлайн актуализация.
  7. Има ли възможност да се обновят с SD карта?
  8. sokola

    AUDI Connect

    Въпрос: Дойде ми 10 цифрения код за Аудикънект. Преди през myAudi ми даваше възможност да преключа регистрацията при наличие на 10 цифреният код. Сега това изчезна. Как да добавя и къде 10 цифреният код. Да изтрия колата, която съм добавил и наново да я регистрирам или има възможност директно да добавя този код към регистрирания автомобил?
  9. sokola

    AUDI Connect

    Имаш възможност да се откажеш в рамките на 14 дни, ако не си доволен от функциите, които имаш и ще ти върнат парите.
  10. sokola

    AUDI Connect

    Пробвай сега
  11. sokola

    AUDI Connect

    Смени на Гърция или Германия.
  12. sokola

    AUDI Connect

    Дават срещу 140лв. и няма гаранция, че функциите ще са налични. Има ли вероятност моя ауди кънект да не поддържа функциите, които са за телефон? Ако при плащане има само опция да платиш целия пакет от 16 евро и няма наличен този от 4 евро може ли да значи, че не се поддържа пакет инфотеймънт?
  13. sokola

    AUDI Connect

    Единственото нещо, което не съм направил е конфигуриране на 10 цифрени код, който се дава при покупка на автомобила(аз съм 2-ри собственик и не го намерих в колата), но оторизацията, че аз съм собственика е направена през официалното представителство на ауди и има потвърждение, че съм записан като такъв. Не знам в случая необходимо ли е да се обявява и този код?
  14. sokola

    AUDI Connect

    Да през Гърция и става.
  15. sokola

    Безжичен Android Auto

    Това е номера на модула, който трябва да търся?
  16. sokola

    Безжичен Android Auto

    Много кофти работа при мен USB-то е само за зареждане, жокери?
  17. sokola

    AUDI Connect

    Здравейте, Знаете ли защо след като платих 16 евро за пълния пакет, благинките с отлючване на автомобила от телефона, следене на масло и други не са изобщо налични в my.audi.com? Отделно от всички он-лайн благинки единственото, което си заслужава е трафика на гугъл мапса, прогноза за времето новините и паркинг инфо едва ли се ползват всеки ден! Други функции има ли, които си заслужават?
  18. sokola

    AUDI Connect

    Искаш да кажеш, че ако се заплатят 16 евро ще пуснат всички благинки? А дали може да си избирам благинките, които ме интересуват?
  19. sokola

    AUDI Connect

    Има ли развитие по темата? Новите карти не са ли на "Here"? При заплащане в Порше дали може да се качат новите карти и на каква цена?
  20. Също така друго важно заключение: Не е необходимо да се сменя талона в КАТ, директно се отива в общината, попълва се декларация 54, представя се копие от сертификата и готово. Спестява се един ден чакане в КАТ и 2 седмици чакане новият талон да стигне в общината.
  21. И като за последно, не е необходимо да се с губи време и пари в КАТ, за да се сменя талона. Направо в общината се попълва декларация 54 за рег. на МПС, снима се копие на талон и служебната бележка от Порше и сте готови.
×
×
  • Create New...