Jump to content

philips4

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Auid A3

philips4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Поръчах си Dension Gateway Pro BT GWP1AC1 Audi от флашка свиреше много добре, но нямам бутони на волана за управление на радиото и не може да се ползва Bluetooth без тях. Минавам на вариант с китайски 2din, някой поръчвал ли е скоро за Audi A4 B7 с добър дисплей който да се вижда на светло и вграден усилвател?
  2. Здравейте, взех си Audi A4 B7 2006г. 116к.с. Радиото е оригинално, чете CD 700MB с mp3 файлове, прикачам снимка, незнам кой модел се води. Искам да имам USB и Bluetooth (handsfree не използвам). Изчетох доста теми за дигитален CD-чейнджър от типа на Wefa,Yatour,Gromaudio,Dension,Trioma, за тях не разбрах, запазва ли се името на песента на таблото с километража? Видях и вариант за неизвестна марка китайски 2din, имаше оплаквания, че нямат гаранция и спират да работят след много кратък период. Третата опция ми е за 2din Pioneer. Клоня към третата опция за 2din с по-разпознаваема марка като Pioneer. Не намерих теми във форума, въпроса ми е кой модел 2din на Pioneer е съвместим с фабричния усилвател и буфер на колата, без да режа кабели и дали излиза текста на дисплея до километража? Благодаря ви предварително.
  3. Здравейте, търся да закупя този модел капачки за Audi, джантата е 17". Специфичното е, че в джантата има отвор за 4см краче, което стърчи от капачката и влиза в отвора на джантата. Ще съм благодарен и на партиден номер ако някой има такава оригинална.
  4. Здравейте, има ли колеги във форума с LED светлини на OSRAM LEDriving HL H1 Gen2 на късите? Нямам идея как се монтира с тази запалка на тях, реже се капака на фара или се удължава по някакъв начин? Втория въпрос е, че в официалния сайт, пише, че не се препоръчват за използване на публични пътища. Крушката зад лупата на късите ми е H1, фаровете ми за изцяло рециклирани с рефлектора зад лупата при Герака, ползвам Philips +130 или Osram Night Breacker, но при дъждовно време с новия черен асвалт, цялата светлина се поглъща от пътя. Цената не е малка за да рискувам за проба, около 180лв. е комплекта в България, без вентилатори са, 5 години гаранция на продукта. https://www.osram.com/ecat/LEDriving HL H1 Gen2-LEDriving HL-LED high and low beam lamps-Car lighting-Automotive/com/en/GPS01_3402493/ZMP_4061773/
  5. philips4

    Ел.Огледала А3

    Колегата тук е показал какво представлява датчика. Как пускаш твойте огледала, със подгрева за задното стъкло ли? Замери с мултицет колко подават кабелите и пиши.
  6. philips4

    Ел.Огледала А3

    Здравейте колеги. Колата ми e Audi A3 8L, 2001 година фейслифт. Джамбазите са сложили най-обикновенни бели огледала без подрев заради по-евтината цена. Разглобих ги и има кабели за подгрев и искам да сменя стуклата за да мога да ги включа. Как да разбера кой модел стъкла трябва да взема, с термодатчик на стъклата включващ се под 5 градуса външна температура или такива без датчик, включващи се със задното стъкло. Другото което ще помоля е да кажете при замерване на двата кабела който висят, трябва ли да подава 12V ако температурата е над 5градуса? При мен не подава волтаж, пуснах задното стъкло, въртях управлението на огледалата на неутрално положение или ляво и дясно, отново не подава напрежение. Бушона е номер "1", здрав е. Кабелите в гуфрето не са прекъснати.
×
×
  • Create New...