Jump to content

audirs9

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S8 D4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

633 профилни разглеждания

audirs9's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Седиш и се хвалиш че можеш да си позволиш да дадеш 20к за 20-годишен кенеф това правиш... Тука ако повечето имате 20.000 в джоба ще се избиете да търсите 4фки и А8-ци. Ама иначе лесно нагласихте колегата да даде тия пари за c5ца. А тоя който направи сравнение с Lancia произведена в няколко стотин броя дори не заслужава отговор.
  2. Почти 2016г. сме осъзнайте се малко... 20.000лв за кола модел края на 90-те...
  3. Тая последната в карса е на 25.899 и съм сигурен, че съм я виждал преди мнооого време да се продава. Има нещо съмнително в цялата работа.
  4. Не знам каква и е драмата на тая, но изглежда доста добре http://olx.bg/ad/audi-a8-s8-ID5oGb6.html#e2f3876b7f Виждам годината, но като цяло инфото в olx може да е написано просто ей така, а може и да е правена.
  5. Забравяш ДДС-то, което е около 2500лв, така че услугата струва приблизително 1000лв.
  6. Големи уравнения, голямо чудо. Избираш си кола според "чергата" си, по-добре по-евтина кола и да можеш да посрещнеш всеки проблем без вайкане, отколкото да се направиш на гъзар с кола, която не ти е по-джоба и после молитви всеки ден да не и стане нещо... А за хората с 10к претенции за салон, огледала, джанти, боя, екстри, си има официални дилъри на всички марки, отивайте, конфигурирайте и си платете съответната цена. Момчето ако има доход, да скача на А3-ка за 10-11к, ако тия пари ги е събирал от празници 10 години, по-добре да не ги хвърля за това недоразумение.
  7. По-оферта от кое? От чисто нова кола от магазина, не е по-оферта със сигурност. По-оферта ще е С-ката за някой селски тарикат, само че в случая дори няма да е тарикат, като даде 30к за 12-годишна кола.
  8. До bonev - Тук не става въпрос за поддържан автомобил, а до набутвация и даване на една сериозна сума за кола, която струва половината от това - реално. Не бъдете заблудени фенове, колко и да е поддържан един автомобил, не е гаранция, че няма да се счупи при вас. И какъв е смисъла да купиш едно от най-скъпите в карс/мобиле, като реално не можеш да провериш дали всичко е така, както ти казва продавача? По-добре нещо средно, да си заделиш 1500-2000лв и да не и трепериш. Ако излезе нещо сменяш и знаеш, че вече няма да излезе, но най-важното ТИ ще си го сменил. До автора - Защо гледаш само автокъщи? Тука всички ти обясняват, че са измекяри и само закърпени коли продават, ти на всеки кенеф с повече от 2 снимки се радваш. Гледай частни обяви, следи форума и си разшири периметъра на търсене. Само с мръдване 4-5км около вас, читава кола не се намира. Поне предлагане има за А3 ще намериш, но трябва обикаляне и търсене. Вече си уточнил двигател, сега уточни дали искаш 4/5 или 2/3 врати, тъмен/светъл цвят, какъв салон, автомати или ръчка и т.н, дали фейс или не, така ще си ограничиш търсенето и ще чакаш да излезе "твоята". Направо не знам, сякаш не търсите кола за себе си, а за форума... Питай конкретни въпроси за двигател/поддръжка - това е нормално. Ама да пускаш на шано някакви обяви и да питаш стават ли - това е просто несериозно отношение. Имай малко лично мнение и си избери кола сам.
  9. Колега, извинявай ама луд ли си да даваш такива пари за такава кола? Не е нищо кой знае какво от към возене, не е нищо кой знае какво от към мотор (да доставя удоволствие и т.н), от към визия също морално остаряла, ексрти отново нищо впечатляващо, тази конкретно е преди фейса. Направо не знам, докато има луди като вас да им дават такива пари на търгашите, ще ги продават на тази цена и ще си мислят, че продават Ролс Ройс... П.С Тая кола ти стъпва на минимум 7к - само регистрация и обслужване.
  10. Колата е купена днес - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=176179
  11. От изчетеното дотук и от още няколко теми установявам, че А3 и А4 са с поддръжка като на бентли и трябва да си петролен магнат, за да можеш да си позволиш лукса да караш 15-годишно Ауди. Е кажете ми тогава при наличието на толкова голям пазар, що се набутвате да ги карате тия коли дето излизат 3 пъти по-скъпи от пазарната им цена, след покупка? Не плашете човека, алтернативи на части и магазини колкото искаш. В А4 се слагат масово 1.9тди и 1.8Т, които се срещат под път и над път. С екстериора едно каско оправя нещата и какво ви остана едно обслужване и гуми. А и още нещо ако ви се налага да имате по 1000 на месец заделени за колата и то А3 или А4 от 2004г, не ви завиждам за "баровските" коли.
  12. 11-12, само не знам защо от Акорд искаш да минаваш на А3, честно.
  13. Първата е коментирана, ще спестя търсенето на темата и ще кажа, че общото мнение беше да се стои далеч от нея. Третата е единствената, която заслужава внимание, според мен.
  14. audirs9

    Ауди а3 фарове

    Можеш и сам да си ги сложиш, всичко има в интернет. Стига да разглобиш таблото, нататък е лесно. Ето http://www.audiworld.com/tech/int.html Ето и видео, ако имаш затруднения с английския мога да помагам с превода.
  15. audirs9

    Ауди а3 фарове

    Да, няма да имаш проблем. Ето ти и нагледно с картинки как става http://www.audifans.net/ftopict-25706.html
×
×
  • Create New...