Jump to content

deian_mig

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant 110KW

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

495 профилни разглеждания

deian_mig's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти, от пловдив съм и мога да ви отърва от частите :) 0895650950 Никола. 

  2. Подарявам: от Ауди А4 В5, всичко е от двигател 1.8T AEB, производство 1997: 1. Цилиндрова глава. Главата е в добро състояние, и не е била ремонтирана, шлайфна, напасвана и т.н. остана ми след подмяна на двигател. 2. Колянов вал съвместим с полуавтоматична скоростна кутия tiptronic 5 скорости, но става и за ръчнна скоростна кутия. 3. Бутала и мотовилки комплект и много други дребни елементи от двигателя. 4. Няколко стари запалителни бобини в комплект с лулите(стават за тест и за авария по път, 2 или 3 са оригинални от завода производител, ако не се лъжа БЕРУ и една ITN). Частите се съхраняват в Пловдив. Предпочитам да ги дам в комплект. Заитересованите могат да ми пишат на лично.
  3. Здравейте колеги, темата не е за технически пробелм, а и не е обява, защото не продавам нищо. Искам да помогна на нуждаещ се член на клуба. Искам да използвам случая да благодаря на всички съфорумци, вашите проблеми и техните решения, както и техническите съвети са ми помагали доста през годините, много от наученото съм прилагал и съм бил доволен. От аудито А4 Б5 останаха цилиндрова глава за двигател 1.8T AEB произведен 1997. Главата е в добро състояние, и не е била ремонтирана, шлайфна, напасвана и т.н. остана ми след подмяна на двигател. Като бонус да си освободя обем за съхранение давам и колянов вал за същия тип двигател съвместим с полуавтоматична скоростна кутия tiptronic 5 скорости, но става и за ръчнна скоростна кутия, бутала и мотовилки комплект и много други дребни елементи от двигателя и няколко стари запалителни бобини в комплект с лулите(стават за тест и за авария по път, 2 или 3 са оригинални от завода производител, ако не се лъжа БЕРУ и една ITN). Може и да има и други части, вече не помя, пакетирал съм ги преди години. Частите се съхраняват в Пловдив. Заитересованите могат да ми пишат на лично.
  4. deian_mig

    Наводнен комфорт

    Здравей колега, може да провериш форума за теми по точно този проблем. Трябва да дадеш повече инфо къде има повече вода или откъде почва теча. Моята спекулация е, че е възможно теча да почва от дясно(пасажер). Там е въздуховода от филтъра към радиатора на парно и климатроник. Често при смяна на филтъра на купето, може да не се нагласи един пластмасов ресийвър за дъждовна вода, който трябва да я отвежда към десния калник. И двата калника трябва да имат канал за оттичане, който трябва да е чист, но често се задръства от листна маса и прах, при което резултата е кал и кирпич. Под акумулатора също има огромен отвор за оттичане на дъждовна вода и той трябва да се провери.
  5. На части: Блок к-т с бутала и биели -180лв. Блок - 80лв. Бутала к-т 4 бр. - 60 лв. Биели к-т 4 бр. - 60 лв. Глава к-т с валове, клапани и повдигачи-220лв. Колянов вал за автоматична скоростна кутия - 80лв. Маслена помпа - 35 лв. Главата пасва за абсолютно всички двигатели 1.8Т на Audi/VW/Skoda/Seat Блока пасва на AEB. AJL, ADR За връзки тук или 0898737237
×
×
  • Create New...