Jump to content

dentia

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dentia

  • Рожден ден 2.10.1995

Друго

  • Kaра
    BMW e90

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    София

Последни посетители

828 профилни разглеждания

dentia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Все още не е при мен. Снимки - другата седмица.
  2. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    @baba, прощавай, ама аз не си купувам кола, за да се гримирам в нея. По стечение на обстоятелствата си взех автоматик, но бъди сигурен, че щях да съм много по-доволна с ръчка. За пореден път се уверявам, че ако искам да пиша в автомобилен форум, трябва да си сложа снимка на някоя разголена кака, а в профила ми да пише, че съм мъж.
  3. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Тъкмо от днес почнах да оглеждам. Естествено ми потекоха лигите по една красавица, която ми надхвърля бюджета с близо 50%, ама... аз си знаех, че ще е така. За момента - нищо окончателно. :Д
  4. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    @CHERVEQ @Raino вече ми предостави колата си и съм по-влюбена от всякога. Освен, че двигателят беше олицетворение на брилянтна инженерна мисъл, самата кола беше изключително поддържана и луксозна. Както казах и на него - не успя да ми спести никакви пари .
  5. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Ха, тука малко ме хвърли в тъча. Скучно защо? Иначе, ако на някой му липсват предразсъдъците за жена-шофьор и иска да помогне, с удоволствие бих му покарала колата! хихи От всичко прочетено, стигнах до заключението, че няма да си променя първоначлния избор и ще търся 3.0 tdi quattro.
  6. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Не, не съм го имала предвид. Съвсем отскоро се заглеждам по аудитата и все още не съм се ориентирала, но ще го разгледам first thing in the morning. Благодаря ти.
  7. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Аз карам предимно градско. Да кажем, че на година отиват около 25К. км. Цитиране на предходен пост!
  8. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Да, май ще е от запад. 3.0 TDI Quattro точно ми е мерака. Бюджетът е ок. 25-30К. Иначе попаднах на някакви оплаквания от електрониката в чужди сайтове, но като цяло мненията са противоречиви, затова ми се искаше да питам собственици, които евентуално вече са намерили "кусурите" на модела. Благодаря ви много за бързите отговори.
  9. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    4x4, дизел, ръчка. Като в зависимост от бижуто на което попадна, с малко мъка ще се прежаля за автоматик или бензин.
  10. dentia

    Audi A5 2008 - проблеми

    Здравейте, Доскоро карах друг немец, който за жалост ми откраднаха. Сега съм решила да мина към клуба на Ауди като се сдобия с А5 2008 дизел. Преди обаче да се оръся с немалко пари, ми се иска да разбера от първа ръка за проблемите, които мога да очаквам, както и на какво да обърна внимание при покупка на автомобила. Все още се колебая дали да търся в България или да отида до Германия. Ще съм благодарна на всякакви съвети и информация.
×
×
  • Create New...