Jump to content

aqwsxz

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно aqwsxz

  • Рожден ден 25.04.1970

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2,0Е 16v

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Бургас

Последни посетители

1496 профилни разглеждания

aqwsxz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Тормози ме факта,че е трудно паленето на двигателя. Разбира се минах на различни майстори, смених двата датчика за температурата на водата, този с четирите пина и белия на блока с двата пина с изключение на синия за климатроника. Оказа се че напрежение на датчика за главата липсва или по точно с мултицет дава непостоянни стойности а с аналогов стелката достига до 8 волта и занулява . Премерих по отделно изводите на единия показва твърдо маса а на другия на пулсации напрежение. Последния майстор ми каза да видя дали така е на изхода от компа, но за моя изненада там кабел със същата окраска няма както и че при прозвъняване на въпросния кабел се установи че той изобщо не влиза там, а от дясно на калника има букса - до там всичко е ок, но след това кабела влиза в сноп към средната конзола . При прозвъняване на входовете за климатроника ми излезе сигнал на кафявата клема четвърти ред, но там цветовете са други. Някой имали точната схема за проследяване? Дали по трасето има друг ел.компонент който да е сгънал или нещо от сорта?
  2. Здравей.Търся зъбно колело за разпределителния вал с № 027 109 111 Н.

    Колелото е с 52 зъба 

  3. Здравей колега. Интересуват ме следните неща горна помпа на съединителя и двата датчика оградени на снимката.
  4. Здравей.Търся зъбното колело на коляновия вал за агренажа 26 зъба № 027 105 263 В
  5. дай цена за зъбчатото колело на коляновия ако е 26 зъба и № 027 105 263 В
  6. Здравей. Интересува ме дали продаваш още стъпковото и каква е цената към днешна дата.

  7. Здравей Колега. Интересуват ме следните неща: стъпковото моторче индукционния датчик -на един от кабелите за свещите е завършва с букса с три извода паразитното колело на пистовия за алтернатора левия тампон за двигателя Благодаря.
  8. Аз ходих последно в сервиза дето е зад хелмута в комлука.Там ми казаха,че преди време е имало човек който е бил кадър от сервиза но ваген и бил доста навътре в нещата.А сега може и да има друг но кой е той и къде се подвизава?Аз лично нямам добри спомени от сервиза на фолцваген до СБА а що се отнася до ауди в изгев да не говорим.Там и един болт дати сменят си прекаран. По отношение на избор блазе им на колегите от София.Поинтерисуваш ли се откликват,кой с каквото може и най-малкото ще те насочат.(пия ракия)
  9. Какво стана с същината на проблема"имали някои в бургас които да им разбира наистина".Аз съм от бургас и живо ме интерисува.Доволен съм от колата е понякота капризнечи и когато искаш помощ не я намираш в Бургас.Наскоро имах проблем и случайно или не попаднах на честен пич,след което спрях да търся.В бургас поне аз което знам няма диагностик на АСЕ за сега.
  10. Здравей колега.Преди месец и аз си зададох същия въпрос.Ходих при тоз -бил добър ,после при следващия и т.н.В крайна сметка се оказа че в Бургас е имало такъв ,но вече не живее тук и сега пробваш тук после там и накрая ъ, пак премисляш и пак ъ.Решил съм като имам път до софето да я преслушам обстойно.Весела нова година.
  11. Здравей колега.Интерисува ме какво ти остана от таблото и по точно платката?Дай ми номера на платката.
  12. Платката от снимките,циферблата от обортомера и дигиталния часовник с потенциометъра - аут.
  13. Търся платката от таблото на Ауди 100 2Е 16V.Притежавам (продавам) цяло (или на части)табло за стотица без допълнителните 3бр. уреди.ето и снимки:
×
×
  • Create New...