Jump to content

Alexander Boichev

Members
  • Мнения

    278
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Alexander Boichev

  1. Точно там е проблема, но не съм сигурен че ще стане наместването му на ръка. Проблема е че са се загладили шлиците на тази "скоба"
  2. Здравейте, предлагам ви едни стилни, елегантни и наистина качествени продукти на един от лидерите в производството на смесители, структори за вграждане, бидета, душ системи ... Grohe. Предлагам ви всеки един артикул на производителя с отстъпка. Със сигурност най-ниски цени. Ако някой има интерес нека ми пряти снимка на желания артикул или да ми прати модела и ще му върна отговор с цената.
  3. Ами веднъж сложих Беса и ми искараха толкова 60 000 км и в следващите 10 000 живота ѝм свърши. Знам че за цената си искараха доста километри, но сега мисля за по здрав вариант. И дори карам с 15-ки.
  4. А какво ще кажете за окачване SWAG ? Предлагат ми го за 608 лв. целия комплект а TRW-то излиза 760 лв. С какво окачване да сменя сегашното ?
  5. От къде или от кой ми препоръчвате да си взема комплект окачване за B6 колеги, но съм решил да е TRW ?
  6. Здравей колега, имаш ли панела с дръшката за отваряне на багажника за b6 комби ? И ако може цена
  7. Но защо се движат след гасене на мотора, и при мен е така, движат се около минута. Има нещо счупено ли, износено ли или е за адаптация ?
  8. Привет, търся черна предна броня за A4 B6, ако е от ударена кола може да е без решетки и добавката отдолу, имам ги, просто имам дупка от един теглич.
  9. Колеги, кажете си мнението, за турбо ли съм. Като запаля мотора пуши черно около 4-5 секунди, имам загуба на масло около 1,5-2 л. и като разкачих маркуча от турбото към дебитомера перката имаше луфт около милиметър на ляво - дясно.
  10. Ще я сменя задължително, дори вече я поръчах
  11. Днес всичко си е наред, явно се е намокрило нещо, лошото е че щом се е намокрило веднъм може пак да се намокри.
  12. Не съм сигурен точно колко са , но съм сигурен, че бяха по-високи от 1000, може и 1200 да са. Но имам е малко отчупено парче от борда на кутията на компютъра и освен от там да е паднала някоя капка.
  13. Сам си я мих и не съм пръскал там.
  14. Много бих се радвал, а как е стигнала водата до там ?
  15. A4 b6 2002 1.9 131 коня Има ли вариант просто да се е намокрило нещо ?
  16. Мисля че няма дпф, мих както винаги ламарини, гуми и подкалници.
  17. Здравейте колеги. Някой знае ли какво се е случило с мен ? Та ситуацията е следната : Отивам на автомивка е всичко е наред, но като си тръгвах и запалих колата и потеглих ми светна лампичката за поднасяне и не гасне и немога да подам газ и след това другата жълта лампичка от дясно започна да мига. Какво стана, ако някой знае какво е нека помогне, че утре трябваше да ида до морето да си прибера жената и детето.
  18. Благодаря за коментара и насоката Иво, беше прав, проблема бе открит и отстранен. Махнах пластмасовия капак на моторчето и почистих медните пластини, защото всичко бе в грес. После си гресирах само където е контакта с колелото и всичко се оправи, сега пак имам изправни чистачки.
  19. Значи ще го сваля, отворя и прегледам. Ако има някой колега със същата кола от Редута и е навит може да го вържем към неговата и да видим дали ще работи правилно
  20. Здравейте колеги. Нещо се случи с чистачките ми и не знам какво е. Да споделя какво се случи . Изчезна трета ( най-бързата ) степен на чистачките ми, ако от втора степен включа трета , чистачките спират веднага и не реагират на смяна от лостчето. За да започнат пак да работят трябва да загася мотора и като дам на контакт са ок, но пак без третата степен. Дори когато вали и са постоянно включени в продължение на около 30 мин. сама се включва третата степен и не мога да я изключа, спирам чистачките, но те продължават на най бързата степен, дори гася мотора и като дам на контакт веднага започват макар да са спрени през лостчето. Случи ми се е два пъти и на сутринта като дам на контакт не тръгват, но пак третата степен я няма. Какъв може да е проблема момчета ? Колата е A4 B6 1.9 131 коня 2002 година.
×
×
  • Create New...