Jump to content

isojama

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

547 профилни разглеждания

isojama's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги. Търся турбина за A3(2003г) 8P 1.9 TDI 105 коня, двигател BKC.
  2. Колеги здравейте. Стигнах до смяна на турбото. Как мога да преценя при покупката втора ръка дали ще пасне на моя мотор? Освен визуално някакви други начини има ли?
  3. Здравейте. Появи се известен шум при работа на двигателя между 1200 - 1800 оборота. Майстора каза, че турбото е заминало и също колата когато е изстинала все още държи налягане в системата и когато отовориш казанчето на антифриза го изпуска(дори при седене повече от 24часа). Та като оставим турбото ми каза, че трябва да изолира един огромен теч от това което съм зарадил на снимката, но идея си нямам какво е то. Та,като го оправи ако спре проблема с налягането - ок, ако ли не отиваме към възможен проблем с главите на двг а от там каза, че не се знае дали коляновия вал ще е наред. Та, първо цялата тази работа как ви се струва и второ - какво е това което съм заградил?
  4. Да ви кажа, ако имате чирак клещи хващате на контра отдолу и горе развивате гайката и сте готови. Но трябва да сте двама. Аз дори помагах на тези да държа багажника хоризонтален(тоест бяхме 3-ма )
  5. Ами аз съм от Пловдив, и е този на бул.Македония.
  6. Отидох в Кобра. За 5 мин с едни скоби и едни клещи да държат контра ми свалиха гайката и рамото.(за без пари ) Явно гайката наистина се бе заварила ... Сега вече нов мотор...
  7. Проблем.. гледах това как се сваля. Аз така и го правих , но не се получаваше. Сега отидох и пак напънах(цял ден съм го пръскал с WD40 през 2 часа) и си мисля, че все пак може вече да се махне тази гайка, но уви... Пластмасата на моторчето сдаде багажа и се раздели на 3 Но пък гайката си седи неразвита.... Идеи как може да се махне ?
  8. кората я дръпнах и всичко е цяло Иначе аз отвих това и резултата бе следния Аз тръгнах да развивам болта отгоре обаче чистачката се мести ту наляво ту надясно. И не знам дали няма нещо по специфично по развиването му. Трябва ли да хвана на контра нещо?
  9. Здравейте. Имам проблем със свалянето на моторчето на задната чистачка. Някой има ли идея как се сваля.
  10. isojama

    Филтър на купето

    Здравейте. Ще си сменям филтъра на купето, но се зачудих къде се намира. Дали е като махна жабката и някъде там или е някъде отпред под капака?Също да попитам дали има вероятност този филтър да влияе на климатроника колко бързо и студено да охлажда? Благодаря,
  11. ахаа. ясно. това може да е факт. аз се надявам да е лоша партида крушки.
  12. премерих. 13.8V на всяка. Това добре ли е?
  13. някой път съм палил на фарове. иначе ще премеря утре напрежението. колко трябва да е нормалното? 12V трябва да си е нали?
  14. Здравейте. Ами не съм ги пипал, внимавал съм, но не знам дали при само вкарване ако се е допряла или чукнала някъде това не е повлияло. Сега съм си купил на Philips и ако и те изгорят ще търся проблема в кабелите. Не вярвам иначе да окъсява, защото досега не е ставало а просто ей така да се оголи кабел не ми се вярва да стане.
  15. Здравейте, Преди време си бях купил Osram Nightbreaker. След около 1-2 месеца ми изгоря лявата крушка а сега ми изгоря и дясната(тя изтрая около 5-6 месеца). Междувременно като ми изгоря лявата крушка я бях сменил с най-обикновена крушка Valeo (5лв) която изгоря също след около 1 месец. Въпроса ми е дали съм попаднал в много лош водовъртеж от лоши стечения на обстоятелствата за некачествени крушки или да търся проблема някъде по колата? Досега да кажа, че не ми се бе случвало да горят крушките( колата я имам почти 2 години)
×
×
  • Create New...