Jump to content

Йоргос

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауденца

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    България

Последни посетители

511 профилни разглеждания

Йоргос's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @KristiyanVladimirov Здравей. Имаш л.с.
  2. Имам чипове оригинални на АБТ за Ауди А6 2.5тди АФБ 1998година, куатро с ръчни скорости (Не съм си играл да ровя за други модели дали ще паснат). Номерът на оригиналния компютър е 4В0907401Р, а номерът по бош е 0 281 001 931. От доста време ми се подмятат, но съм сигурен, че на някой фен на този модел много ще му харесат. Поведението на автомобила няма нищо общо с оригинала или с разни измислени софтуери. Не могат да се копират (естествено), защото единият е монтиран на "ключалка" (декодер). Ако някой има интерес насреща съм. Тел. 0887742685, ел. поща: audi_bg_@abv.bg
  3. Здравейте, интересно ми е дали сте подкарали тоя блутуут ? Има три вида вградени телефони. Ако вашият е с Моторола безжична слушалка в подлакътника мисля, че е заключена към блутуут модула и няма да може да се сдвои с друг телефон. С втора сим карта ще работи, но си има и бъгове. И най ме изнерви, като си заключих колата и набрах номера светна като коледна елха, отвори се дисплея, дрънчи и вика и свети. Порових се в настройките, но не можах да го направя така, че на мен да ми е удобно. Или трябва да деактивирам тела от ММИ, и да го активирам, като ще го ползвам, или си дрънчи на заключена кола. Не ми се занимаваше много с него, като цяло.
  4. Абе като видя един оригинален, колко струва, или поне "марков"- качествен (защото доста съм виждал) ще се замисля!!!!! Абсолютно съм съгласен. Специално за антифриза мисля, че не е много правилно да слагаш Г12 на автомобили, които са разработени за г11. Има го описано и в ремонтните "мануали". За антифризите за разлика от другите консумативи, колкото и да звучи странно е по-добре да се върви надолу, отколкото нагоре в класа, предвид годините и километрите. ПП . Проста химия и физика.
  5. Не ги смъквай. Просто пробвай да ги вкараш навътре.
  6. А "седмия вход" е за резервоара за въздух?!?!? Не знам точно каква ти е колата (разбрах, че е някаква 4ф), ама защо не пробваш да я вдигнеш до край нагоре и да видиш дали спада или пък по-бавно се случват нещата.
  7. А да сте сменяли карета, или външни маншони??? Това се получава от неправилен сигнал на някой от сензорите на АБС-а. Те са прости индуктивни датчици, и ако разстоянието им е по-голямо от нормалното (или пък датчика е тръгнал да си ходи ; или ударена - повредена гривна) не подават правилен сигнал при ниски скорости - ниски обороти на колелото..... Завиваш волана в крайно положение и се опитваш да завъртиш и вкараш сензора навътре в шенкела (не е кой знае колко трудно), после завърташ волана на другата страна и повтаряш операцията. Ако толкова искаш да се изявиш, като "спец" - закачаш колата на диагностика ("спазвайки препоръките за безопасност") и гледаш в реално време работата на 4-те сензора (като е нормално при завой да се променят) кой пропада на ниска скорост без колелото да е блокирало. Не превишавайте 20км/ч защото ще прекъсне диалога. После може да си ги замериш с осцилоскоп...., или поне на съпротивление с мултицет.................
  8. Или ако не са много добре самите пера, или не са подбрани точно по размер може да не изчистват добре пред сензора и се получават аномалии.
  9. Централна електроника 2 се води, управлява жабката, сервотроника и тн. Намира се зад жабката. 4Ф Централ електроник II
  10. Направо мога да напиша книга за проблеми с парното и климатроника на А8 2003+. Независимо, че издържа всички тестове по ВАГ, проблем имаше и климатроника се "шашка". Топло, студено .... Ако радиаторите на парното са задръстени яко - лесно, но ако са натрупали само малко котлен камък по тях става лудница, но не само с отоплението но и с охлаждането през лятото. Ако някой има въпроси, насреща съм. Симптомите са най-различни, и темата е дългаааа.
  11. Виждам, че и ти си с АСБ. А дали има оригинален такъв софт? Тези, които наблюдавам (асб мотор а4, а6 и а8), и се занимавам с тях са с оригиналния от завода .
  12. Здравейте, Баба да попитам как по-точно трябва да се донастрои помпата, за да сработят дюзите?
×
×
  • Create New...