Jump to content

St0yan

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Колело

Персонална информация

  • Локация
    Ихтиман

St0yan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Искам да ви попитам, за един проблем, който колата ми прави с таблото. Колата е 4ф 2005 год. От известно време забелязах, че не ми светят индикаторите на мигачите на таблото, вече все по-често изчезват и сектори от дисплейчето, което показва датата и часа под оборотомера, а днес за капак и самият оборотомер спря да работи така да се каже. При работещ автомобил стрелката сочи 0, а като потегля започва да отчита от 0 нагоре, след като я загасих и я запалих се оправи оборотомера, но индикаторите на мигачите не работят. Дали самото табло си заминава или проблема е по-сериозен. Говорих с един жичкаджия така да се каже и каза да си търся друго табло и че трябва обучение.
  2. Здравейте как да отворя петата врата на комбито. Багажника е с нормално отваряне не е ел. , в последно време при натискане издаваше по странен звук все едно няколко пъти причуква , а от днес вече не се отваря. Не се случва нищо при натискане на бутона на вратата нито при натискане на този на ключа какъв ли е проблема и как да го отворя. Благодаря!
  3. Здравейте, вчера забелязах, че не ми светят сигналите за мигачите на таблото . Самите мигачи си работят и си цъкат но зелените стрелки на таблото не светят.Според вас дали може да са изгорели крушки или проблема е друг?
×
×
  • Create New...