Jump to content

mladshy

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

1626 профилни разглеждания

mladshy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Случайно някой да знае размера на о-пръстените?
  2. На бензин си работи идеално, само разхода на гориво се е увеличил. Значи да го сменям този датчик. А често ли дефектират, за да знам с нов или може да мина с втора ръка
  3. Ще ги сменя пак, но незнам дали е от тях, защото бензина е на тази страна където е надписа "Бош". Възможно ли е да избива от тези двете дупчици ( едната между болтовете и другата под "Бош"). Иначе като взимах пръстените ми твърдяха, че са за високо налягане, масло-устойчиви, издържали на висока температура и бензина не им влияел. Ще потърся от друго място.
  4. Здравейте колеги. От известно време от датчика, който се намира на мех.инжекцион върху въздушния филтър ( незнам как се води), ми избива бензин (малко, но има). Смених о-пръстените, но продължава да сълзи. Въпроса ми е подлежи ли на ремонт или ако е от високо налягане откъде да започна да търся. Иска ми се като отида в сервиз да кажа какво конкретно да правят, защото сегашните майстори само като ми видят двигателя и ме пращат да си ходя.
  5. Здравей колега, относно изолацията на предния капак и помпичката за задната пръскалка за А6 Ц4. Ако може само тях да ми пратиш. Младен Богданов Бензаров гр. Пазарджик офис Еконт механотехникум тел.0877 283863. Двете неща за 50лв и ако случайно има някоя от щипките на изолацията и не ти трябват, да пратиш за резерва. Благодаря ти предварително. Поздрави

  6. Здрасти колега, трябва ми за а6 ц4 помпата за задната пръскалка, изолацията на предния капак и моторче за ел.стъкла предно дясно и задел ляв стоп (червен)
  7. Здрасти колега, трябва ми за а6 ц4 помпата за задната пръскалка, изолацията на предния капак и моторче за ел.стъкла предно дясно и задел ляв стоп (червен)
  8. Дросела е чисто нов, само ламбдата е стара, защото беше повече като експеримент.
  9. Здравейте колеги. Няколко дни след като смених дроселовата клапа започна доста да пуши и да мирише. Пушека ми се струва че е бял, затова реших че е от обогатяването на сместа и смених и ламбдата (втора ръка),но проблема си остана. Странното е че пуши като загрее, на студена двигател не се вижда нищо. На газ не се вижда да пуши само мирише. Ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен за евентуални мнения и идеи за да си реши проблема. Колата е a6 c4 ace. Благодаря ви предварително.
  10. Здрасти колега, имаш ли хидравличния маркуч от рейката към помпата?
  11. Здравейте колеги. Хидравличния маркуч, от помпата към рейката, почти се е извадил от цилиндъра на тръбичката при рейката и капе. Питането ми е: ако го нагрея ще мога ли да го натъпча и ако успея мога ли да го стегна със скоба. Ако трябва да го свалям ще ми трябва ли канал/ стенд или може и без тях.
  12. Имаш ли преден десен калник,светло сив за предпочитане, за а6 ц4 и лост за чистачките. И цени,ако имаш.
  13. Имаш ли преден десен калник,светло сив за предпочитане, за а6 ц4 и лост за чистачките. И цени,ако имаш.
  14. Имаш ли преден десен калник,светло сив за предпочитане, за а6 ц4 и лост за чистачките. И цени,ако имаш.
×
×
  • Create New...