Jump to content

H.HRISTOV

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1.9TDI ASZ

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

592 профилни разглеждания

H.HRISTOV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако беше гарнитура щеше да си проличи според мен а няма никакви признаци нито надува нито губи антифриз и масло ...
  2. При мен е същата работа.. сменил съм датчик на радиатора и този за температурата на двигателя, водни помпи термостати антифриз сичко антифриза даже 2-3 пъти заради тия датчици защото първо едние после дтугия и пак си стои по криматроник 75 и не мърда а като я жегна хубаво на таблото отчита че качва температура ама не ми се включват перките .... а разбери какво става?
  3. Добре колега как да обезвъздуша нали сами се ... и аз имам същия пробелм ама само при 170 км нагоре и пак радиатор ае топул само в горната част доло студен ... а термостата е сменен с водна помпа и всички консъмативи плуюс датчика за температурата на двигателя!
  4. Колеги при мен пък е обратнто.. с нормална скорост и до 170 всичко си е точно върви на 90 градуса и не мурда след 170 обаче почва да вдига градуси и не падат, след като пусна гаста на 120км примерно и пак си пада на 90... Сменил съм всичко и няма загуба нито на масло нито на антифриз и съм минал 6000км от смяната на консумативите.. а и това само в жегата става смисул над 15-20 градуса вънка зимата нямаше подобни проблеми.. радиатора го барам в долната част стои студен и тръбите са меки не надува... ! Ще бъда мн благодарен ако някои ми помогне
  5. Здравейте колеги! Имам странен проблем ... сменил сум всички консумативи ремуци,водна помпа филтри дачик на двигателя за температурата и колата си върви на 90 градуса. При каране с 100-120 до 170км няма промяна след 170 почва да вдига градуси.. пускам гаста и я закрепям на 120 примерно и пада на 90 пак мисля че не е нормално това при полойение, че си върви колата и може и още даже.. другото което като карам така с по висока скорост се губи антифриз малко? Благодаря предварително!
  6. H.HRISTOV

    Губи Антифриз ..

    Колеги този фланец не е ли аломиниев моя защото на такъв ми мяза и пак се губи антифриз ама само при извъграцко и по високи километр?
  7. Хайде бе колеги помогнете на човека има въпрос и мен също ме интересува защото мисля да слагам. . . И дали има значение 35W или 55W да не би от там да идва проблема?
  8. Благодаря Колега! Търсих ама не знаех кой е за моя модел защото както казах по горе имам и от стария модел ама идват малки.
  9. Точно, че не съм от София някъде в интернет няма ли ги ?
  10. Добре, че някой ми отговори на въпроса......
  11. Колеги от къде да си намеря адаптери, за facelift имам от другия модел за 99г. ама идват малки. . .
  12. Колеги от тая букса която остава излишна си взимам ляв и десен сигнал и ги вкарвам на чинчовете в плеъра, а захранващ не иска ли този усилвател или само чинчовете са необходими?
  13. Колеги как да си намеря код за касетофона, че е кодиран а не ми се дават пари?
×
×
  • Create New...