Jump to content

danson

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от danson

  1. Оригинали мъжки боксерки от марката BJORN BORG , ЦЕНАТА Е ЗА 2 ЧИФТА КОМПЛЕКТ в оригинална опаковка, подходящи и за подарък.
    РАЗМЕРИ : М и Л
    СЪСТАВ: 95% памук и 5% еластан .

    ЦЕНАТА Е ЗА 2 ЧИФТА - варианти :
    1. Черно и бяло
    2. Черно и лилаво
    3. Черно и тюркоазено (синьо-зелено)
    4. Черно и бяло на каре със сърчица

     

    ето линк към обявата:

    https://www.olx.bg/ad/originalni-mazhki-bokserki-bjorn-borg-CID655-ID8oAUV.html

  2. Колата е 2001год. Facelift , закупена януари 2015год, внос от Швейцария. От тогава до днес се обслужва в автосервиз D-Bros Automotive.
    Подобрения - stage 1 с изкарани 260 bhp 350Nm, правен при вече покойният Тони Келеша от Варна.
    Зимни гуми + летни.
    По-сериозни ремонти :
    - съединител комплект с маховик (оригинални)
    - кормилна рейка НОВА (оригинална)
    - всички турбо пътища + силиконов intake
    Причина за продажба- нужда от ван/бус. Платени данъци, преглед и гражданска за 2020год. При интерес, не е проблем да се закара в сервиз за преглед . Колата е технически 100% безкомпромисно поддържана, интериора също.

     

    ето линк към обявата в мобиле - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11604753966427042&slink=hosa5b

    ЦЕНА ЗА ФОРУМА - 7999лв

  3. Самонавивайте се няма лошо :) не че нещо, ама не малко хора опитаха схемата с подобно чипче при някой и след това пробваха Рево...от любопитство толкова ли си струва разликата...излишно е да казвам колко от тях искаха да си върнат стария софт ;)

  4. Тръгваш да слагаш чип , пък не ти се дават пари за дино стенд...където поне ще видиш, ако има чип..що за стока е тоя чип. Един дино стенд е 100лв...ако от там се тъни...не ми се мисли за поддръжката на тоя 3.0тди...иначе всички са големи пред кафето

  5. Разбираш се с някой мапер, отиваш да я чипираш(нали ако няма ще сложиш). Логично преди да пише/качва каквото и да е, ще я замери на диното и то ще си покаже дали има или няма. Ако няма е ясно...слагате. Ако има си плащаш за диното около 100тина лв мисля е и си доволен и с разпечатка за мощност. 

  6. Хубавото при Рево специално (не знам за другите тунинг фирми) , е че плащаш стейдж 1. В следващ момент решаваш както пича със шкодата , отиваш на стейдж 2 , после може и 3. Тогава плащаш само разликата с предният стейдж , което също си е предимство според мен. Отделно за 2.0тси точно имат супер китове техни си, разбира се и цената е дебела, но тук се говори за тунинг и то качествен....сейфти така да се нарече. Аз бих заложил , ако колегата отиде при някой гаражен да сложи чип и след това сложи РЕВО, че ще се очуди каква разлика има. Предимството е не само като абсолютна стойност и цифри за коне и въртящ момент. Тук се залага на поведение през целият работен диапазон и от там идват големите разлики. Колата е много по-добра за каране , може като пикови стойности дори да е по-ниска. Но всеки сам си решава.

  7. Защото като резултатите може да погледнеш сравнения в нета, Рево ако не по-добре, то са заедно с другите. Даже съм виждал Рево стейдж 1 вс АПР стейдж 2...Рево бие. Не на последно място - цената на Рево е доста по-достъпна + че имаме официален дилър в София. Наистина за твоя мотор, резултатите ще са страхотни. И цената ако не се лъжа е по към 1000лв, не 1200. Но затова - запитване до представителите. Ако не друго - потърси ги за консултация, абстрахирайки се от това , че те са дилър, просто за информация. 

  8. е ако за 300лв ви е зора.... по-добре въобще да не се занимавате...аз визирах на колегата шкодата...Точно за нея не бих се замислил въобще къде да ходя. А за дино-то, тези софтуери се разработват от  фирми и на дино и на път . Няма какво да им се донастройва, че да ти трябва в реално време дино, за да следиш тук като пипнеш малко, там като пипнеш малко , какво се случва. 

  9. Рево за да го предложат е минал доста тъпи през диното. Бай ви Пепинко и т.н. пишат некви неща и айде на гъзомера . Точно за шкодата с 2.0тси е кощунство да не се сложи рево. Хубава кола с хубав мотор, имат перфектни неща за него. Ако говорим вече за цена, тогава разбирам.

  10. За 500кс по-добре дай парите за нова кола с 3.0Т. Там вече доста по-лесно ще добуташ 500кс, най-вече сейфти. Ако си мислиш, че с 5000лв ще стане 500кс по-добре не се и захващай ;)

×
×
  • Create New...