Jump to content

b0n3v

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Персонална информация

  • Локация
    България

Последни посетители

253 профилни разглеждания

b0n3v's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, не успех да намеря конкретен отговор на въпроса при A3 8P след 2008г+., двигателите CR 140 и CR 170 имат ли балансиращ вал и от там шестостенния привод или не? @Vantage, мерси!
  2. Здравейте, от близо година карам 1.9TDI AFN 1999.3 фейс. Забелязах, че на левият ми фар рефлектора за дългите е много нагоре спрямо десния. Проблема е там, че знам за регулационните врътки - нагоре/надолу и ляво/дясно, но си мисля, че проблема е другаде. При опит да смъкна фара, рефлектора се мести и го позиционирам точно, но тогава късите ми отиват в земята. Тоест движат се заедно и някак са изместени един спрямо друг. При десния не е така, нямат такова разминаване. Някой има ли идея как да ги коригирам и след това да ходя да ги настроят?
  3. Здравейте колеги, за пръв път пиша във вашият форум, но се нуждая от услуга. Тъй като живея на другия край на България, интересуваме някой от гр.Монтана може ли да види следната обява: http://www.cars.bg/c1269088 ? Нещата които ме интересуват на първо четене са: кой двигател е AJM или ATJ(които търся)[пише го на капака на ангренажния ремък и на лепенката до резервната гума], забележки и проблеми и каквото се сети човек. Също така ме вълнува корекцията на дюзите, но се съмнявам някой да се нагърби да носи диагностика. Говорих с човека по телефона, но по неговите обяснения, нищо не разбрах, а и главното не разбрах кой двигател е.
×
×
  • Create New...